Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mondjam el vagy ne mondjam el?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mondjam el vagy ne mondjam el?

Figyelt kérdés
Sziasztok. Tanácsra lenne szükségem. Beleszerettem egy férfiba akivel soha nem lehetek együtt, hosszú stori nem ez a lényeg.Azt mondta, hogy nagyon szimpatikus vagyok neki. Viszont én szerelmes vagyok belé pedig nem is ismerem igazán semmit nem tudok róla. Kezdek belebetegedni, nem eszek és sokszor rosszul vagyok. Két stratégiám van :1.elmondom neki hogy mit érzek és megkérem, hogy találjunk ki valamit, hogy ez megszűnjön mert nem lesz jó vége. 2:megismertetem magam vele úgy,hogy mindenfélét kitalálok, hogy ne tetszek neki és elforduljon tőlem. Szerintetek mit tegyek? Nem soha nem lehet köztünk semmi ez felejtős. Köszönöm a segítséget.
2017. nov. 23. 12:31
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
"én szerelmes vagyok belé pedig nem is ismerem igazán semmit nem tudok róla" ==> Tini kategória.
2017. nov. 23. 12:37
 2/5 anonim ***** válasza:
ne csinálj semmit (gondolom nős) és el fog múlni. Nekem két év alatt múlt el, de elmúlt. És nem csináltam semmit, és tudom, hogy kölcsönös volt, de ő se csinált semmit, mert mindkettőneknek párja volt. ez csak idő kérdése, ki lehet bírni.
2017. nov. 23. 12:46
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

"Viszont én szerelmes vagyok belé pedig nem is ismerem igazán semmit nem tudok róla."

:DDDDDD

14 éves azért elmúltál már? :D

2017. nov. 23. 13:00
 4/5 anonim ***** válasza:

Vagy mondd el és találjatok ki valamit, vagy folytsd magadba és idővel csak kilábalsz belőle.

De direktbe magad rosszként feltűntetni, annak mi értelme? Nem elég, hogy te ugyanúgy serelmes maradsz, még me is csapod őt is, meg magad is.

2017. nov. 23. 13:36
 5/5 anonim ***** válasza:
Ha soha nem lehetsz vele együtt, akkor nincs értelme elmondanod neki.
2017. nov. 23. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!