Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most akkor járunk?
Lassan 1,5 hónapja randizgatunk egy pasival. Csók , kézfogás is megvolt. Ott is aludtam már nála. Mindig kézenfogva sétálunk , illetve facebookon minden nap és egész nap ír nekem. De kimondva még nem lett /nem kérdezett rá ,hogy járunk e. Azért sem egyértelmű a számomra , mert nagy a korkülönbség köztünk (19 év). Rákérdezni meg nem merek, mert mi van ha ő ezt csak ilyen laza kapcsolatnak gondolja.
21/L

jajj, ne már
szád mire van? nem csak arra...
tanulj meg kommunikálni, kérdezni.
és ha laza kapcs.-nak gondolja, neked arról nem kéne tudnod?
mert jobb a homokba dugni a fejed, mint a tényekkel szembesülni?
te az a típus lehetsz, akivel szinte bármi megtehető, így bizonyára könnyű préda vagy egy közel 20 évvel öregebb pasi számára.

A pasik nem agyalnak ezen
Komolyan
Eddig minden pasitól én kérdeztem meg, hogy akkor most járunk? Általában igen volt a válasz, nekik ez tök evidens

Hát igen. A többség itt bizonyára mintakapcsolatban él és úgy született hogy egyből tudta a szerelmi élet csínját, bínját. :D hagyjuk...
Kedves kérdező, 1,5 hónap még nem sok, bármi lehet ebből. Én a magam részéről nem szoktam vagy kérdeztem ilyesmire rá soha, mert mindig “komolyan” vettem a kapcsolatot, az idő mutatta ha nem az. Vagy nem keresett többé, vagy én szakítottam mert éreztem ez nem az amit szeretnék. Légy türelmes, élvezd a közös időt,és ne agyalj sokat ;) a tetteiből idővel tudni fogod komolyan gondolja e.

Az, hogy "járunk", egy önmagában értelmetlen mérföldkő. Mik azok a konkrét dolgok, amiket ez neked jelent?
>Rákérdezni meg nem merek
Akkor nőj fel. Ezekről a dolgokról nagyon fontos, hogy beszéljetek, tisztában kell lennetek, hogy mit jelent a másiknak a kapcoslat, milyen kilátásai vannak, hova tart, és ezekben egyeztetni, közös nevezőre jutni.
>nagy a korkülönbség köztünk (19 év)
Akkor pedig légy nagyon óvatos. Az efféle kapcsolatok nagyon gyakran a lány számára rosszul végződnek. Emiatt szerintem még sokkal fontosabb, hogy gyarkan egyeztessetek arról, hogy ki mit akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!