Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Honnan tudom hogy valójában...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Honnan tudom hogy valójában nem vagyok szerelmes a másikba?

Figyelt kérdés
Ti honnan tudjátok?
2017. dec. 5. 11:38
 1/9 anonim ***** válasza:
70%
Onnan, hogy a természet megáldott értelemmel. Téged ezek szerint nem.
2017. dec. 5. 11:49
 2/9 anonim ***** válasza:
72%
Pontosan vissza tudom magamban vezetni, mit miért érzek és pontosan ismerem az érzéseim, ezt hívják önismeretnek.
2017. dec. 5. 12:10
 3/9 anonim ***** válasza:
69%
Akinek kicsivel több önismerete és érzelmi intelligenciája van, mint egy krumplinak, az biztos az érzéseiben.
2017. dec. 5. 13:18
 4/9 anonim ***** válasza:
Önismeret, nyilván. Hogy lehet ezt egyáltalán nem tudni?
2017. dec. 5. 14:24
 5/9 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem a barátomrol. Kételyei vannak és nem tudja mit érez. Ezért kérdeztem
2017. dec. 5. 15:23
 6/9 anonim ***** válasza:
Onnan hogy nem mozgat meg sehogysem az illető. Nem gondolok rá, nem hiányzik, nem vágyom rá, teljesen közömbös számomra. Semmi mély érzésem ninscenek iránta. Nem érdekel különösképpen hogy mi van vele, teljesen hétköznapi dolgokról beszélgetek, viccelődök vele.
2017. dec. 5. 18:07
 7/9 anonim ***** válasza:
Ha valaki nem biztos benne, hogy szeret-e, akkor nem szeret. Ennyire egyszerű a képlet.
2017. dec. 5. 19:23
 8/9 anonim ***** válasza:
Ha már csak a ragaszkodásért van veled .Nem kívánja a szexet és màs nőkre is felfigyel ugy mint potenciàlis személyre nem mint barátra .
2017. dec. 5. 23:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Idióta barom, aki nem ismeri annyira önmagát, hogy tudja, h szerelmes e vagy sem.
2017. dec. 5. 23:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!