Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez így? Más is van ilyen helyzetben?
Interneten ismertük meg egymást másfél héten keresztül nagyon sokat beszélgettünk egymással. Majd találkoztunk. Minden nagyon jól sült el. Azóta is együtt vagyunk. De csak hétvégén tudunk találkozni. Hétköznap viszont olyan keveset beszélgetünk. Ha élőben együtt vagyunk akkor minden tökéletes de hétköznap meg olyan messzinek tűnik a kevés beszélgetes miatt.
Szerintetek ez miért van? Gondot jelent? Ő mondjuk nem szeret annyit írni így állítás szerint.
De neki nem hiányzom?
Nem voltál belé szerelmes? De akkor hogy zavarhatott? :) ez érdekes. Én viszont teljesen beleszerettem és nagyon hiányzik hétköznap. Állandóan rá gondolok.
És az exed szerelmes volt beléd? Emiatt szakítottatok?
Mno, lehet rosszul fogalmaztam :)
Akkor úgy éreztem, h szerelmes vagyok, de így utólag visszagondolva az csak egy fellángolás volt, nem szerelem. Pár hónappal előtte szakítottunk a Nagy Szerelmemmel és egy csalódási folyamat ment végig bennem. Szerintem akkor a Nagy Szerelmemet másban akartam megkeresni, más férfiben... Ez az ex amúgy is nagyon visszahúzódó volt, és ez a kevés kommunikáció sem tett túl jót a kapcsolatunknak. Sehova nem mentünk, még csak sétálni sem a városba, semmi. És itt nem a pénz a lényeg, hanem, h az "ingyenes" szabadidőre is lusta volt. Nem éreztem magam fontosnak és szerintem ez vezetett ahhoz, h szakítottam. Utána persze minden este írt, minden órában, virágot küldött, csak akkor már bennem kialudt a szikra... :)
Hmm. Hát így már értem. én érzem hogy nekünk együtt kell lennünk és ez nem csak olyan fellangolo dolog.
Ugyanakkor meg mindig megyünk valamerre. Csinálunk közös programokat. Közösek a céljaink és egészen komoly dolgokról el tudunk beszélgetni. Pl. Családrol is beszéltunk hogy ki mit szeretne majd a jövőben. És úgy láttam rajta nagyon örült neki Hogy így egyezik a véleményunk.
Csak hát ilyenkor olyan távolinak érzem mikor keveset beszélünk hétköznap
Igen élőben minden rendben, szinte félelmetesen tökéletes.
Telefonhívások mikor hogy.. Van mikor sűrűbbek de van mikor nem igazán van. Változó, azt mondja ő nem szeret se írogatni nagyon meg telefonalni sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!