Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan ismerkedjek meg és jöjjek össze a csajjal, akibe szerelmes vagyok? Bővebben és részletek lent! 20/F
Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és szerelmes vagyok 1 lányba, de nagyon!!! A lány kb.17-18 éves.Sajnos semmit sem tudok róla, csak annyit, hogy kb 400-500 méterre lakik tőlem, de, hogy pontosan hol és melyik házban, azt nem tudom. Kb 2 éve figyelem már és azóta tetszik, 1 hónapja meg már szerelmes vagyok belé!!! Annyi a kapcsolat közöttunk, hogy heti, max 2 reggel 1 buszon megyünk suliba 3 megálló erejéig, mert én hamarabb leszállok, mert ő másik suliba jár. Ő is mindig néz engem. Az a baj, hogy nagyon félős, félénk és szégyenlős vagyok. Pedig látszik rajta, hogy valamennyire én is bejövök neki mert ő is állandóan engem néz a buszon. Na meg a nyáron kétszer is láttam a buszról ahogy sétál és integettem neki, ő meg vissza mosolygott rám. És még az is probléma, hogy sosincs egyedül. Mindig mikor látom, 2 darab 12-13 éves kiscsajjal van, velük száll fel a buszra, velük áll meg stb. Nem tudom kik lehetnek ők, gondolom a tesói. Noss mit tegyek mi lehet a megoldás? Hogyan jöhetnék vele össze?2017. nov. 27. 10:21
21/21 anonim válasza:
Nem unalmasak még ezek a kérdések???? Hetente 20X van hasonló! Hogy ismerkedjek ha:
- félénk vagyok
- ritkán látom
- nem merem megszólítani
- egy iskolába járunk
- meghúzta a hajam
- rámnézett
- sosem volt még nőm...stb.
könyörgöm!!! Ez FELNŐTT kategória, az ilyen jellegű kérdésekre ott van a TINI kategória.
A következő kérdés mi lesz? Nem szeretem a vajas kenyeret... MIÉRT?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!