Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan ismerkedjek meg és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek meg és jöjjek össze a csajjal, akibe szerelmes vagyok? Bővebben és részletek lent! 20/F

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok és szerelmes vagyok 1 lányba, de nagyon!!! A lány kb.17-18 éves.Sajnos semmit sem tudok róla, csak annyit, hogy kb 400-500 méterre lakik tőlem, de, hogy pontosan hol és melyik házban, azt nem tudom. Kb 2 éve figyelem már és azóta tetszik, 1 hónapja meg már szerelmes vagyok belé!!! Annyi a kapcsolat közöttunk, hogy heti, max 2 reggel 1 buszon megyünk suliba 3 megálló erejéig, mert én hamarabb leszállok, mert ő másik suliba jár. Ő is mindig néz engem. Az a baj, hogy nagyon félős, félénk és szégyenlős vagyok. Pedig látszik rajta, hogy valamennyire én is bejövök neki mert ő is állandóan engem néz a buszon. Na meg a nyáron kétszer is láttam a buszról ahogy sétál és integettem neki, ő meg vissza mosolygott rám. És még az is probléma, hogy sosincs egyedül. Mindig mikor látom, 2 darab 12-13 éves kiscsajjal van, velük száll fel a buszra, velük áll meg stb. Nem tudom kik lehetnek ők, gondolom a tesói. Noss mit tegyek mi lehet a megoldás? Hogyan jöhetnék vele össze?

2017. nov. 27. 10:21
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
Még mindig várom az ötleteket!!!
2017. dec. 13. 17:18
 12/21 anonim ***** válasza:
74%
Neked nem ötlet kell, pajti, hanem vér a pucádba! De tudod, mit? Jó ez így, ahogy van. Hagyd meg a csajt azoknak, akik hajlandóak tenni is érte.
2017. dec. 14. 07:50
 13/21 A kérdező kommentje:
Én hajlandó vagyok érte tenni nem keveset!!! Legalábbis ahhoz pont eleget, hogy belém szeressen!!! De egyszerűen meg van kötve a kezem! Zárt helyzetben vagyok! Sajnos! A kislányok annyira lefoglalják mindig, annyira elveszik a figyelmét a csajnak, hogy egyszerűen nincs 1 szabad másodperc sem, amikor is megszólíthatnám!!! Sajnos!!!!!
2017. dec. 14. 10:00
 14/21 anonim ***** válasza:
81%
Hülyeség. Csak magadnak gyártod a kifogásokat, hogy legyen ürügyed meghátrálni és nem lépni. Te kötöd meg a saját kezedet, hogy nehogy bármit tenned kelljen, mert igazából fogalmad sincs, hogy mit akarsz és hogyan tovább.
2017. dec. 14. 11:34
 15/21 A kérdező kommentje:
Dehogyisnem!!! Hogyne tudnám már, hogy mit akarok!!! ŐT!!! Mert szeretem mindennél jobban!!! És hidd el, hogyha lenne rá lehetőségem, már rég elmondtam volna neki, hogy mit érzek!!!
2017. dec. 14. 11:54
 16/21 A kérdező kommentje:
Történtek dolgok azóta... megtaláltam a csajt Facebookon, bejelöltem és rá írtam. Ugyanez a tesójára is, miután a csaj 3 napig nem reagált. És mindkettejüket meg is böktem. Semmi sem történt még így sem... Noss hogyan tovább, mitevő legyek???
2017. dec. 25. 10:00
 17/21 A kérdező kommentje:
Szóval?
2018. jan. 8. 10:00
 18/21 anonim ***** válasza:

Pontosan mit írtál neki? Bemásolhatnád ide.

Segítünk kielemezni.

A másik, pedig az hogy azóta hogy viszonyul hozzád ha buszon látjátok egymást? Még mindig mosolyog? Még mindig néz?

Neked van kint profilképed? Tudja hogy ki írt rá vagy csak sejtheti?

2018. jan. 8. 10:25
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolsó! Válaszoltam privátban!
2018. jan. 8. 16:52
 20/21 anonim ***** válasza:
62%
Hiába van meg a jogsid, egyik nap menj busszal. Hiába vannak a lány körül csajok, nyugodtan odamehetsz. 3 megálló nem sok idő. Kérdezd meg, mikor végez a suliban, és lenne-e kedve veled meginni egy kávét. Szimpatikusnak találod, szívesen megismernéd. Amúgy a vezetésben is ilyen töketlen vagy?
2018. jan. 15. 12:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!