Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire érint meg titeket a múlt? A "fiatalság bolondság, tini évek"?
Amikor megannyi hülyeséget elkövetettetek, sok helyzetet megéltetek és káosz volt akkoriban minden. (Kb 15-20 éves korig) És most, annyi év után 25-26 évesen (mikor már egyenesbe jöttek a dolgaitok) nektek mennyire számítanak a régi idők? Szoktatok részletesen mesélni a múltról és a volt kapcsolataitokról az újonnan megismert párotoknak? (gondolok itt: megcsalások, szexuális kalandok, komoly párkapcsolati problémák, veszekedések, hazugságok, megalázások, manipuláció, alkohol befolyása alatt tett bármilyen durva dolog; extrém esetben abortusz, s bármi egyéb)
Normális, értelmes válaszaitokat köszönöm.
Sokan vannak akinek nem volt más kapcsolata!-Haverok persze.-De nincs mit mesélni....
-Aminek férjem örül. :)😉
Nem kifejezetten mesélek ilyen mélységekben a páromnak. Én sem szeretném, ha ő megosztana velem minden apróságot. Minek?
A múltam, a múltam, amit lezártam és bizonyos részleteit eltemettem (jobb is így). Nem feltétlenül vagyok büszke minden megmozdulásomra, de ebből tanultam és hiszem azt, hogy azért lettem olyan, amilyen, mert azokat a dolgokat akkor megéltem.
Egy tini szerelmet nem lehet összehasonlítani a jelenlegi kapcsolatommal. Teljesen más. Nem sírom vissza a tini éveket, de néha elnosztalgiázok magamban.
Nincs szégyellnivalóm. Absztinens vagyok, sosem ittam részegre magam, a férjemmel szexeltem először, fiatalon házasodtam össze vele. Sosem manipuláltam senkit és nem hazudoztam össze-vissza, a legnagyobb bűnöm annyi, hogy amikor anyukám nehezen viselte a férjemmel a kapcsolatomat, akkor otthon elég hisztis voltam.
Tudom, nem ez volt a kérdés, csak gondoltam leírom, hogy így is lehet élni. :)
#5 Ha nem túl személyes, megkérdezhetem mi miatt dobtátok ki a leányzót? Elég komoly lehetett, főleg hogy már menyasszony volt.
#6 Lehet így is élni, de most már mindegy, hisz a múltat nem lehet megvaltoztatni. 80%-ban mindenkinek balhés a múltja, a maradék, mint te szerencsés, amiért nem keverte magát zűrös dolgokba. :) Mégis a jelen a legmeghatározóbb, nem az hogy mi volt 6-10 éve.
Mivel nem volt velem egyik sem, nem ittam, csaltam, aláztam, stb ezért engem igenis érdekel, hogy milyen volt fiatalon.
Ha nem szégyelli, ha ez is az ő része, akkor vállalja fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!