Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek hányszor vallottak szerelmet életetek során, akinél éreztétek is, hogy nem csak kamuzik?
Kölcsönös volt-e az érzés, és összejöttetek vele, vagy volt épp akkor párotok?
Kort és nemet is írjatok légyszi.
25/L
Nekem kétszer, de nem ilyen nagy drámai akárminek kell elképzelni, inkább csak annyi, hogy tudatták velem hogy belém szerelmesedtek.
Egyikkel összejöttünk, 9 hónapot voltunk együtt, a másiknak viszont logisztikai okok miatt nem lett folytatása :/
21/F
Kicsit mellbe vágó kérdés ez. Sosem fogalmazódott meg ez bennem ilyen formában.
Egyébként nullaszor fordult ilyen elő. Talán majd egyszer megesik, bár ezt csak azért mondom, mert ugye én is ember vagyok és az emberek között előfordulhat ilyen. De jelen pillanatban konkrét esélyt nem látok erre. Tényleg csak annyi, hogy ember vagyok és esetleg megtörténhet ez velem is.
F
Ez túl tipikus. Megvan a kiszemelt és bárki bármit mond akár 100 évig is vársz arra. Lehetne egy kicsit még általánosabb ez a jelenség?
Egyszer volt igazi, egyszer meg hamis. A hamisba szerelmes voltam, de nagyon csúnyán átvert. Az igazba az elején nem voltam szerelmes, de nagyon kedveltem és később én is beleszerettem. Azóta is együtt vagyunk :)
23/N
Egy ovis szerelem, aztán egy általános sulis, majd felnőttként megkeresett két másik általános sulis, akik szerelmesek voltak belém anno, majd egy srác tinikoromban, akivel barátok voltunk, de nem viszonoztam és megszakadt a barátság is. Majd egy másik, akivel ugyanígy jártam, ő teljesen kifordult magából, szerencsére megszakadt a kapcsolat. Majd egy másik srác, vele együtt voltam 2 évig. Majd 2 másik, akikről tudom, hogy szerettek, egyikükkel együttvoltam. Szegény teljesen összetört, mikor szakítottunk. A másik abszolút megutált és elkezdett fröcsögni, mikor nem viszonoztam a dolgot.
Bennük biztos vagyok, bár a 2 évesben már kicsit meginogtam, mert végülis ő dobott. Csak őt szerettem, úgyhogy lehet, hogy elhomályosított a rózsaszín köd. Pedig volt, hogy csak feküdtünk az ágyon egymás kezét fogva és egymást nézve és el sem tudtuk képzelni, hogy ennek az összetartozásérzésnek valaha vége lesz.
Aztán x évvel később közli, hogy leginkább a szex tartotta össze a kapcsolatot.. pf.
(Nekem pocsék volt vele a szex, 2 év alatt egy orgazmus, úgyhogy részemről biztos nem)
26 vagyok. Leginkább a szélsőséges viselkedésükből tudom, hogy nem hazudtak.
Persze a gyerekkori dolgokat nem lehet komoly szerelemként kezelni, a tinik érzelmeit meg pláne nem, ide tartoznak a szűz srácok is, hisz pont olyan kezdők a társas kapcsolatokban, mint a tinik.
Szóval, ha őket leszámítjuk, eddig ketten szerettek, ebből egy pedig lazán lealacsonyítja a dolgot utólag..
A másik meg.. nem is tudom.
Na mindegy. Inkább egy vagy semmi a reális szám.
Ez, érdekes dolog, a szerelemi vallomás.
Mondtam pár nőnek és egyiket sem szerettem.
Van egy nő, akinek, soha nem mondtam és ő régóta a párom. Neki soha nem mondtam, talán mert őt tényleg szeretem.
Ő sem mondta egyszer sem nekem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!