Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, hogy a közvetlen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, hogy a közvetlen főnököm megkedveljem?

Figyelt kérdés

Energikus, talpraesett, rendes nő. Pont az esetem kívül-belül. Csakhát nem érdeklem.

Ugye munkahelyi kapcsolat, meg kevesebbet is keresek nála.

2017. nov. 25. 17:56
 1/5 anonim ***** válasza:
54%

Neked is miért pont olyan kell, aki téged lesz..r?

Nincs elég szingli csaj, akiknél próbálkozhatnál?

Hallottad már, hogy ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel?

Magadat fogod csak megalázni és kínos helyzetbe hozni a viselkedéseddel.

2017. nov. 25. 18:01
 2/5 A legrosszabb ***** válasza:
A mai nap a "szerelmes vagyok egy fantomba" kérdések napja lesz?
2017. nov. 25. 18:07
 3/5 anonim ***** válasza:
Házi nyúlra nem lövünk, az legtöbb esetben, bonyodalmat okoz.
2017. nov. 25. 18:07
 4/5 anonim ***** válasza:
Ha alapból nem érdekled, pedig ismer akkor csinálhatsz te akármit, nem fog varázsütésre beléd szeretni.
2017. nov. 25. 18:09
 5/5 anonim ***** válasza:

jajh, hát én is ebben a szituban vagyok, csak én nő vagyok, és a közvetlen főnököm a pasi

Ő sztem már egy ideje levágta rólam, hogy nagyon vonzódom hozzá, ami nem túl jó, hogy így kiterítésre kerültek a lapjaim... Nagyon vissza kell fogjam magam, és tenni a közömböst, miközben odáig vagyok érte.

2017. nov. 25. 18:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!