Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, hogy a közvetlen főnököm megkedveljem?
Figyelt kérdés
Energikus, talpraesett, rendes nő. Pont az esetem kívül-belül. Csakhát nem érdeklem.
Ugye munkahelyi kapcsolat, meg kevesebbet is keresek nála.
2017. nov. 25. 17:56
1/5 anonim 

válasza:

Neked is miért pont olyan kell, aki téged lesz..r?
Nincs elég szingli csaj, akiknél próbálkozhatnál?
Hallottad már, hogy ne fuss olyan szekér után, ami nem vesz fel?
Magadat fogod csak megalázni és kínos helyzetbe hozni a viselkedéseddel.
2/5 A legrosszabb 

válasza:

A mai nap a "szerelmes vagyok egy fantomba" kérdések napja lesz?
3/5 anonim 

válasza:

Házi nyúlra nem lövünk, az legtöbb esetben, bonyodalmat okoz.
4/5 anonim 

válasza:

Ha alapból nem érdekled, pedig ismer akkor csinálhatsz te akármit, nem fog varázsütésre beléd szeretni.
5/5 anonim 

válasza:

jajh, hát én is ebben a szituban vagyok, csak én nő vagyok, és a közvetlen főnököm a pasi
Ő sztem már egy ideje levágta rólam, hogy nagyon vonzódom hozzá, ami nem túl jó, hogy így kiterítésre kerültek a lapjaim... Nagyon vissza kell fogjam magam, és tenni a közömböst, miközben odáig vagyok érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!