Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyan csodálatosak a nők, ti hogy gondoljátok?
Mármint a hűséges, normális nőkre értem. Ahogy tudnak hízelegni, bújni, romantikázni, finom illatuk, ízletes, lágy s egyben szenvedélyes csókjaik, selymes érintésük, ragyogó tekintetük, ékszerként viselt mosolyuk, bársonyos bőrük, forrón ölelő nőiességük mind-mind emberfeletti varázslat.
Ti mit gondoltok?
Kort, nemet is!
Teljesen igy gondolom en is, talan egy picivel kevesebb vattacukorral. A noi szepseg haborukat inditott el, az egyik legcsodalatosabb dolog a vilagon. Az aki nem szereti, az besavanyodott.
Nyilvan van sok hulye no is, de legalabb annyi hulye ferfi is.
32F
Aranyos vagy, jól esett olvasni a leirásodat.
Ne hallgass a sok lehurrogó parasztra, ilyen romantikázással tuti találsz olyan nőt, aki illik a leirásodra.
Azért kedves kérdező, mert a felsorolt szempontok közül nem igen akad olyan, ami rám illene, főleg a természetbeli tulajdonságok: hízelgés, bújás, romantikus.....a többi meg helyzetfüggő. Valójában én is ugyanezeknek a tulajdonságoknak a hiányára szoktam hivatkozni, ami miatt azt mondom, hogy mindenkinek jobb, ha én kimaradok a buliból. Nekem megterhelő ilyennek lenni, olyan hamisnak érezném magamat, mert alapvetően nem vagyok "lágy", és ha megpróbálnék visszavenni, akkor úgy érezném, hogy a személyiségem egy fontos darabkáját elveszítem. :)
22-es voltam :D
>mind-mind emberfeletti varázslat
Mindennel egyetértek, de ezzel nem. Dehogy emberfelettiek, hanem tökéletesen emberiek. Szerintem rendkívül egészségtelen hozzáállás felsőbbrendőnek tekinteni bárkit. Alá- és fölérendeltségi viszonyhoz vezet, ami a rossz kapcsolatok alapreceptje.
Szóval nem kell emberfelettiség ezekhez a dolgokhoz, emberien is pont olyan értékesek.
30F
Attol h papucskent istenited oket nem lesz tobb eselyed naluk. Max egonovelonek fognak hasznalni.
A normalis lanyok pedig latjak ah most is csibaltad, latatlanba nyalizol nekik, a bokjaid semmit nem ernek mert barkinek kinyalod a popojat.
Csak azok a lanyok ertekelik a, nyalizasod akik egot akarnak novelni. Ertelmetlen bohockodast toltok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!