Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Normális, ha inkább megölném...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális, ha inkább megölném magam, minthogy elveszítsem?

Figyelt kérdés

Ő az első szerelmem is egyben,18 évesen jöttem vele össze,évfolyamtarsak voltunk. Volt persze hullámvölgy a kapcsolatunkban,de mindent meg tudtunk beszélni. A párom áll hozzám a legközelebb,az érdeklődésünk is hasonló,így állandóan van témánk. Együtt élek vele,egymással tervezzük a jövőnket is,a házasságról és a gyerekvállalásról is ugyanaz a véleményünk. Félek mégis,mert még soha nem éltem át egy szakítást se. Amíg mások megkeményedtek,én inkább elengedtem magam és teljes szívből szeretem a párom. Ha történne valami vagy szakítanánk,akkor szinte biztos vagyok benne,hogy nem akarnám folytatni az életemet. Szerintetek normális,hogy ezt érzem? Vagy mindenki így van ezzel,aztán mégis túléli a szakítást?

23l

2017. nov. 22. 13:49
 1/7 anonim ***** válasza:
Kissé aggasztó gondolat.
2017. nov. 22. 13:51
 2/7 anonim ***** válasza:
55%
Így vannak ezzel az emberek nagy szerelemben, aztán szakítás után hipp-hopp máris boldogan élnek tovább valaki mással...
2017. nov. 22. 13:57
 3/7 anonim ***** válasza:
75%
Most csak pillanatnyilag érzel így. Az sem kizárt, hogy egyszer te unsz rá, és te fogsz vele szakítani. De ha ő szakítana, akkor is rengeteg más pasas van, köztök több olyan is lenne biztos, akivel akár jobban is működnének a dolgok. Szóval ezek miatt szerintem ne izgulj, éld meg a kapcsolatot a jelenben :)
2017. nov. 22. 14:00
 4/7 anonim ***** válasza:
59%
ok de öngyilkossággal ne zsarold majd azért
2017. nov. 22. 14:00
 5/7 anonim ***** válasza:

Ami a "nem normális", hogy tart a kapcsolat de te azon parázol, hogy mi lesz ha majd nem fog. (5 éve vagytok együtt, ez azért már csak azt jelenti, hogy stabil a dolog)

Ugyanakkor az utcán túlélők jönnek veled szembe, mindenki szakított már vagy aki még nem az jó eséllyel fog, aztán mégse kötik fel magukat bármennyire is fáj. Biztos te is depis lennél utána de attól még az élet megy tovább és a tied is menne.

2017. nov. 22. 14:05
 6/7 anonim ***** válasza:
Ha úgy is érzed, ez minden bizonnyal nem így van, elmúlna és te is feldolgoznád, mint más.
2017. nov. 22. 14:28
 7/7 A kérdező kommentje:
Most nem parázom,csak elgondolkodtam azon,hogy milyen lenne nélküle az életem,és nagyon kétségbeejtő.
2017. nov. 22. 14:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!