Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Lányok/nők! Ti mit szólnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Ti mit szólnátok ilyen ajándéknak?

Figyelt kérdés
Ha a párotok a kezetekbe nyomna 1 lego darabot, majd megmutatná hogy a másik kezében is van egy ugyanolyan darab, és a kettő együtt egy szívet tesz ki, mivel van rajta lyuk, akár nyakláncnak is hordható, valamint hozzátenné hogy még gyerekkorában kb 10 évvel ezelőtt félretette mielőtt eladta a lego-it hogy majd annak adja aki igazán megérdemli.

2017. nov. 17. 23:47
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
16 évesen aranyos.
2017. nov. 18. 01:26
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Ez nagyon aranyos :D

A "mielőtt eladta a legóit" részt azt kihagynám a helyedben, mert kicsit nekem olyan hangulat romboló. Viszont az hogy már 10 éve, gyerekorában tette el azt a legót, az nagyon aranyos. :)

2017. nov. 18. 02:45
 13/20 anonim ***** válasza:
41%

Aranyos, viszont én nem hordanék legódarabot a nyakamban. Számomra az már gyerekes.

Egyébként belegondoltál abba, hogy nem mindenki szereti a legót?

Oké, hogy most ezt odaadod..és? A csaj polcán fog kikötni úgyis.

A gesztus viszont szép.

2017. nov. 18. 06:35
 14/20 anonim ***** válasza:
55%
Létezik fél szív alakú lego?
2017. nov. 18. 08:17
 15/20 anonim ***** válasza:
Szerintem is nagyon aranyos, én örülnék neki :)
2017. nov. 18. 12:36
 16/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Aranyos, de nem hordanám nyakláncon, beraknám valami dobozba és elfelejteném 3 nap múlva, hogy ott van.
2017. nov. 18. 13:04
 17/20 anonim ***** válasza:
Nettó giccs, pedig szeretem a hasonló dolgokat.
2017. nov. 18. 13:18
 18/20 anonim ***** válasza:
32%

Ha valakitől, akit elméletben szerettek és már régóta együtt vagytok( ha már úgy dönt nektek adja)

És ezzel a történettel kapnátok ezt az ajádékot, ezek után pedig nem hordanátok, elfelejkeznétek róla...

Már értem miért van sok fiúnak olyan negatív véleménye a "mai lányokról".

Na fiúk szerintem egy ilyen gesztus jó teszt(habár nem annak kellene lenni), hogy jól választottatok-e.

Ezt nem sértésnek szántam lányok, csak ilyen típusú fiúhoz pl. nem illenétek, hanem kesvésbé filmbeli romatikushoz, szóval nem kritika, csak 1 észrevétel. :)

20/l

2017. nov. 18. 17:29
 19/20 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy a te 20 éves agyaddal hordanád a legós nyakláncot, de én 27 éves felnőtt fejjel nem hordanék. Aranyos gesztus, páromtól sorozatban kapok SAJÁT készítésű ajándékokat, ezeket többre értékelek bármi másnál, azonban egy legót a nyakamba? Bocs, ha ennyi évesre már kialakult a saját stílusom, amibe a gyerekded játékos ékszerek nem férnek bele ilyen szinten.

Én se várom el a páromtól, hogy majd ha én gyöngyből készítek neki nyakláncot, mert hát szívemből adom neki, hogy azt majd hordja is.

Mindenki maga dönti el, hogy a kapott ajándékokkal mit csinál, felveszi-e vagy sem.

Létezik olyan, hogy őszinte kommunikáció.

Egyébként pedig, az a pasi, aki ismeri a párját és annak stílusát, az nem fog kiakadni, ha azt mondja a csaj, hogy köszönöm, kiteszem a polcomra, de bocsi, nem fogom hordani, mert a stílusomhoz nem illik.

Nem kell mindig a párod véleményével egyezni és csak azért hordani valamit, mert neki tetszik, egyébként pedig önmagadtól nem is viselnéd.

Nem kell bólogatós pincsikutyának lenned. Ha nem tetszik, megmondod, attól még nem kell megsértődni.

Ez a baj a legtöbb kapcsolatban, hogy nem azt veszik figyelembe, hogy mi tetszene a másiknak, hanem, hogy nekem mi tetszik, és ha a másiknak úristen, nem tetszik, és nem viselné, akkor ki fog törni a 3. világháború és veszekedések lesznek.

Szóval megértés is létezik. Attól, hogy nem hordanék egy legós nyakláncot még eléggé központi helyet találnék annak a legódarabnak, amire mikor ránézek, a párom jut eszembe.

2017. nov. 18. 18:06
 20/20 Sunshinedoll ***** válasza:
Jól van, cool girl, akkor aggasd tele magad minden vacakkal, az én férjem meg majd vesz nekem normális ajándékot :D
2017. nov. 20. 13:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!