Szülök ti mit szólnátok egy ilyen ajándéknak?
Szerintem nagyon jó ötlet!!
De jó sok lap legyen ;)
Matekozni a sorozat helyett? Az hülyeség, már elnézést. Az talványos ötletet amúgy aranyosnak tartom, de tanulással kapcsolatosat nem ér beletenni. Azzal mit segítesz anyudnak, hogy matekozol? A tanárok állandóan azt zengik, hogy nem a szüleidnek tanulsz, hanem magadnak. Az valami, ami a gyereknek kell, hogy fontos legyen. Elcsépelt, de igaz.
Szóval legyenek csak benne olyasmik, amik tényleg nekik jók: takarítás, esetleg ebéd vagy vacsikészítés, stb.
:D
Én is ezt csináltam :D
De én szoktam segíteni magamtól is xD
Örültek neki
Szerintem jó ötlet. Legyen benne mosogatás, vasalás, ablakpucolás, felmosás, porszívózás, mosás-teregetés, hólapátolás, őszi levélösszesöprés, kedvenc étel elkészítése, sütemény sütés.:) Szóval azért ne csak takarításról szóljon, hanem egy kicsit a kényeztetésről.:)
Vagy lehet olyan is hogy "Elmegyek veled színházba, koncertre stb." Persze egy úgy lenne az igazi ha a zsebpénzetekből ti fizetnétek majd a belépőt. Nem tudom erre van-e lehetőségetek. Vagy esetleg nyárra egy piknik kupon...vagy meghitt beszélgetős este utalvány.:) Én ilyeneket tudok elképzelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!