Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bukkan fel állandóan az életemben ez az ember?
Interneten ismertem meg, nagyon jól elbeszélgettünk. Szinte egész nap tartottuk a kapcsolatot, minden adott volt egy jó kapcsolathoz, imádtam a humorát, az eszét, a kis csípkelődéseit, oda-vissza működött. Egyetlen dolog zavart, hogy magasabb nálam egy jó 30 centivel. Emiatt megszűntettem vele a kapcsolatot. Egyszer találkoztunk, akkor is jól éreztük magunkat, de ott még jobban feltűnt a magasság különbség és engem zavart. Nem akartam, hogy felszínesnek gondoljon, így azt mondtam, hogy hiányzik az a plusz, ami számomra fontos egy kapcsolathoz, így csak barátságot tudok elképzelni. Neki viszont ez nem lett volna elég, így abban maradtunk, hogy hagyjuk egymást. Hónapokkal később újra felbukkant az életemben, teljesen előjöttek az emlékek, összezavarodtam. Megbeszéltük, hogy fontosak vagyunk és hiányoztunk egymásnak, barátként tartsuk a kapcsolatot. Aztán ismét tovább akart lépni, de engem még mindig zavart ez a magasság. Egyszerűen hülyén néztünk ki egymás mellett és ez nagyon zavart, úgy ereztem, mindenki minket bámul. Újabb szünet jött. Aztán ismét felbukkant. Ezek az egymásra találások egyáltalán nincsenek megszervezve, csupán így hozza a sors. Ilyet én csak filmekben láttam. Nem tudom, mit kellene tenni. Persze azóta lett kapcsolatom, ami jól működik, mégsem tudom így lezárni, ha folyamatosan felbukkan az életemben. Tudom, hogy apró probléma, ami miatt nem mentem bele kapcsolatba vele, de engem ez nagyon zavar. Tiszteletben tartom, ha valakinek nem lenne probléma, de nekem az.
Valakinek volt hasonló élménye?
Semmi baj, csak neked nem való kapcsolat.
Először is, van egy párod, de közben imádsz egy másik férfit, akivel minden nagyon jól működik - csak túl magas...
187 vagyok, a kedvesem pedig 142. Igen, annyi. Mi nem foglalkozunk mások véleményével, nem vagyunk ilyen sekélyesek, büszkén megyek vele bárhová kézen fogva. Nagyon szeretjük egymást. Nekem a problémád nevetségesnek tűnik. Sosem fogos tudni, de lehet életed szerelmét szalasztottad el ilyen kicsinyes dolog miatt. Mióta a külsőség határozza meg, hogy valakik összeillenek-e?
Nincs több kérdésem.
Tanulnod kell ebből.
Egyrészt feldolgozni ha ilyen történik, de főleg rájönni, hogy e zavar(, aminek semmi köze felszínességhez), csak elmédben létezik és tényeket tudatosítva, megértésüket gyakorolva, változtatható.
Ha emiatt nem tudok hozzá vonzódni valami miatt, mert zavaró számomra (lehet külső, akár belső tulajdonság is), akkor igenis döntő szerepe van abban, hogy összeillünk-e. Elfogadom, hogy vannak, akiknek ez nem számít, nekem igen. Legyek akkor felszínes, nekem mindegy hogy nevezzük.
Másrészt meg van párom, de vannak más férfiak is a világon, ráadásul előbb ismertem őt, mint a páromat. Persze, most vele minden oké, csak mivel felbukkan a régi, így előjönnek az emlékek.
Igen, a lány volt 40 centivel magasabb és csak az első randin derült ki, érthető, nem lett folytatás. Elég sokat leveleztünk és nála családszeretőbb, kedvesebb nővel, még nem találkoztam. Fránya méretek és tömegek, ha végre van egy normális lány, ő biztosan fél méterrel magasabb...
Pedig majdnem 180 vagyok...
És megértem a nőket, ha a magasságkülönbség zavarja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!