Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Miért bukkan fel állandóan az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bukkan fel állandóan az életemben ez az ember?

Figyelt kérdés

Interneten ismertem meg, nagyon jól elbeszélgettünk. Szinte egész nap tartottuk a kapcsolatot, minden adott volt egy jó kapcsolathoz, imádtam a humorát, az eszét, a kis csípkelődéseit, oda-vissza működött. Egyetlen dolog zavart, hogy magasabb nálam egy jó 30 centivel. Emiatt megszűntettem vele a kapcsolatot. Egyszer találkoztunk, akkor is jól éreztük magunkat, de ott még jobban feltűnt a magasság különbség és engem zavart. Nem akartam, hogy felszínesnek gondoljon, így azt mondtam, hogy hiányzik az a plusz, ami számomra fontos egy kapcsolathoz, így csak barátságot tudok elképzelni. Neki viszont ez nem lett volna elég, így abban maradtunk, hogy hagyjuk egymást. Hónapokkal később újra felbukkant az életemben, teljesen előjöttek az emlékek, összezavarodtam. Megbeszéltük, hogy fontosak vagyunk és hiányoztunk egymásnak, barátként tartsuk a kapcsolatot. Aztán ismét tovább akart lépni, de engem még mindig zavart ez a magasság. Egyszerűen hülyén néztünk ki egymás mellett és ez nagyon zavart, úgy ereztem, mindenki minket bámul. Újabb szünet jött. Aztán ismét felbukkant. Ezek az egymásra találások egyáltalán nincsenek megszervezve, csupán így hozza a sors. Ilyet én csak filmekben láttam. Nem tudom, mit kellene tenni. Persze azóta lett kapcsolatom, ami jól működik, mégsem tudom így lezárni, ha folyamatosan felbukkan az életemben. Tudom, hogy apró probléma, ami miatt nem mentem bele kapcsolatba vele, de engem ez nagyon zavar. Tiszteletben tartom, ha valakinek nem lenne probléma, de nekem az.

Valakinek volt hasonló élménye?

2017. nov. 17. 16:20
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
38%
nem, nekem még nem volt ilyen élményem, igaz ami igaz, nem vagyok egy felszínes hülye.
2017. nov. 17. 16:25
 2/15 A kérdező kommentje:

Nem vagy felszínes, de hülye igen, mert ismeretlenül ítélkezel.

Kérlek, ne ezen akadjunk fent, hogy számomra ez zavaró tényező. Köszönöm.

2017. nov. 17. 16:31
 3/15 anonim ***** válasza:
Azért, mert hagyod. Ha annyira zavarna, akkor már rég megmondtad volna neki, hogy ne keressen, és ha folytatja, letiltottad volna.
2017. nov. 17. 16:31
 4/15 anonim ***** válasza:
63%
Párod van, könyörgöm. Miért vagy vele, ha ez a másik ipse így ki tud billenteni téged újra és újra? Nem érzed, hogy ez gerinctelenség a partnereddel szemben?
2017. nov. 17. 16:34
 5/15 A kérdező kommentje:
Egy oldalon ismertem meg, ahol már másik felhasználó névvel is megtaláltuk egymást. Teljesen véletlenül. Nem akarom megsérteni, mert ez olyan dolog, amiről nem tehet egyikünk sem. Én tudnék barátként tekinteni rá, neki viszont nem menne.
2017. nov. 17. 16:36
 6/15 anonim ***** válasza:

első vagyok.

tehát tulajdonképpen mi is a kérdésed? Nem tudsz lezárni egy kapcsolatot, ami nem is volt kapcsolat?

Őrületes.

Amúgy nyugodtan leszavazhatod a válaszom, a százalék érdekel a legkevésbé :) Sajnos ha tetszik, ha nem, bizony egy felszínes hülye vagy. Pláne, ha azt hiszed, hogy ezek a felbukkanások véletlenek.

2017. nov. 17. 16:38
 7/15 A kérdező kommentje:
Nem érzem annak, mert nem történt semmi köztünk. Kibillenteni pedig csak emiatt tud, hogy mindig felbukkan. Nem társkeresőn ismertem meg, hanem egy fórumon, ahol nemtől függetlenül beszélgetek hasonló érdeklődési körű emberekkel.
2017. nov. 17. 16:39
 8/15 anonim ***** válasza:
74% szerintem hagyd a kérdezőt, rettenet szar lehet úgy élni, hogy ennyire foglalkoztatja az, hogy random idegenek mit gondolnak róla, elég büntetés ez szerintem. :D
2017. nov. 17. 16:52
 9/15 A kérdező kommentje:
De engem is zavart. Jó, akkor felszínes vagyok, aláírom. :D Nem tudtam volna így vele lenni, hogy szinte sámli nélkül fel sem érem szegényt.
2017. nov. 17. 16:55
 10/15 anonim ***** válasza:
91%

újra én. :)

Ezzel nincs is baj (mármint van, de az már a te bajod). Csak akkor nincs min kínlódnod. Volt egy kalandod (még annak se nevezném)... és? Néha felbukkan. (ki nem?).... és?

van kapcsolatod, ő nem jöhet számításba, mert gondolom nem ment össze azóta se. Éld az életed, ne baromságokon gondolkozz.

2017. nov. 17. 16:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!