Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mi történik? Bővebben lenn?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi történik? Bővebben lenn?

Figyelt kérdés

Elnezest az ekezetek hianyaert. Parommal tobb mint 4 eve vagyunk egyutt,fiatalok vagyunk,elso hosszu kapcsolat mindenben en vagyok neki az elso. Sajnos kiderult h a hatam mogott valami nocivel beszelget. Azt h mit nem tudom,nem mondta,csak annyit nem sokat beszeltek mert ugy erezte nem helyes,es egyebkent o kezdemenyezett a leanynal. Azota nyilvan fasirt van,nem elunk egyutt,tehat kozossegi oldalon kommunikalgatunk minimalis szinten (mizu mit csinalsz hogy vagy dolgozol stb.) Ugy dontottunk par napig gondolkodunk mi legyen velunk,mert azt tudjuk h sok minden hianyzik a kapcsolatunkbol ami regebben meg volt. Kerdes az ha ilyeneket mond hogy “azt kell eldontenunk tudunk e ugy kuzdeni egymasert mint a legelejen” “szeretlek es nem akarlak elhagyni de felek” “magam sem tudom teljesen meg hogy mit akarok” “nem szeretek mast es nem akarok kapcsolatot massal” akkor vajon mi van,vagy mi nincs,mert napok ota csak sinylodok es ugy erzem teljesen bediliztem.

Koszonom annak aki segit,

Udv: Egy ketsegbeesett leany

2017. nov. 15. 00:11
 1/9 anonim ***** válasza:
Ha futsz utána,akkor el fog hagyni!Ritkábban hívjátok egymást.Te is barátkozhatsz mással is,(lehetőleg úgy tedd,hogy ő is észre vegye).
2017. nov. 15. 00:33
 2/9 anonim ***** válasza:

. . . . . .. . . . . . . . . . . ,.-‘”. . . . . . . . . .``~.,

. . . . . . . .. . . . . .,.-”. . . . . . . . . . . . . . . . . .“-.,

. . . . .. . . . . . ..,/. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ”:,

. . . . . . . .. .,?. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .\,

. . . . . . . . . /. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,}

. . . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:`^`.}

. . . . . . . ./. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . ,:”. . . ./

. . . . . . .?. . . __. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . :`. . . ./

. . . . . . . /__.(. . .“~-,_. . . . . . . . . . . . . . ,:`. . . .. ./

2017. nov. 15. 00:35
 3/9 anonim ***** válasza:
Sajnos a Facepalm többi részét nem engedi a rendszer.
2017. nov. 15. 00:39
 4/9 A kérdező kommentje:
Hasznos valasz esetleg? Koszonom...
2017. nov. 15. 07:11
 5/9 anonim ***** válasza:
Az 1-es vagyok.Ez miért nem hasznos?Próbáld ki! Tedd kicsit féltékennyé! Fel fogsz értékelődni a szemében!
2017. nov. 15. 08:11
 6/9 anonim ***** válasza:

Ne tedd féltékennyé, ez infantilis, éretlen hülyeség. A kapcsolatban a játszmázás az egyik legkárosabb dolog, ne menj bele.

Szerintem ezt nem lehet chaten megbeszélni. Túlságosan szegényes az információcsere és nagyon könnyű félreérteni egymást. Ha bármilyen lehetőségetek van ra, a kapcsolatot érintő fontos dolgokat csak élőben beszéljétek meg.

>“azt kell eldontenunk tudunk e ugy kuzdeni egymasert mint a legelejen” “szeretlek es nem akarlak elhagyni de felek” “magam sem tudom teljesen meg hogy mit akarok” “nem szeretek mast es nem akarok kapcsolatot massal”

Ezek önmagukban értelmetlen, semmitmondó közhelyek. Ennél sokkal konkrétabb dolgokról kell beszélni. Mi a probléma, mi hiányzik, mit nem csináltok jól? Min kéne pontosan változtatni, mit kéne máshogy csinálni és hogyan?

2017. nov. 15. 08:25
 7/9 anonim ***** válasza:
Egy kis parkolópálya jó ilyenkor. Ne keresd, ne erőltesd, megtippelni sem lehet, hogy mi lesz belőle. Komolyan. Ha szereted, akkor most kell felülemelkedni dolgokon és küzdeni. De csak ha kicsit kecsillapodnak a dolgok
2017. nov. 15. 08:34
 8/9 A kérdező kommentje:

Holnap elvileg szemelyesen megfogjuk ezt beszelni,addig en is probalom normalis esszel vegig gondolni a problemakat es azokat amiken javitani kene. Neki az elsodleges problemaja az volt hogy nem toltunk eleg idot kettesben amiben igaza van. Ezen kivul egyenlore mast en sem tudok,nem akarom eroltetni a beszelgetest sem,de amikor azt mondtam neki inkabb ne beszeljunk akkor azt mondta de irjak neki nyugodtan. Ezert vagyok osszezavarodva,es felek attol o mar nem akarja folytatni csak valahogy nem akar elengedni,de fel attol is ha egyutt maradunk ujra ilyen problemak jonnenek elo.

Koszonom az eddigi valaszoloknak,igyekszem kitartani.:(

2017. nov. 15. 08:46
 9/9 anonim ***** válasza:

Nem gyakoroltátok érzelmeiteket.

Melegedjetek újra össze.

2017. nov. 15. 10:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!