Miért nem alszik el a laptopom ha lecsukom? Tegnap óta ha lecsukom a gépet nem történik semmi. Többi lenn.
Eddig ha lecsuktam a gépet alvó állapotba került és amikor kinyitottam jelszóval volt levédve, tegnap óta ha lecsukom nem kerül alvó állapotba, amikor újra kinnyitom, a jelszót se kéri, olyan mintha le se csuktam volna.
Tegnap visszaállítási ponttal visszaállítottam a gépet elsejére, miután végzett a visszaállítással újra elaludt amikor lecsuktam, de ma MEGINT NEM ALSZIK pedig nem töltöttem le semmit nem csináltam semmit Mi okozhatja ezt??? Valaki segítsen én nem nagyon értek a gépekhez nem tudom hogy ez mekkora bajt jelent, de számomra zavaró mert szükségem lenne az alvó állapotra, hogy ne kelljen ki be kapcsolgatnom ha sietek valahova... 21/L
win7:
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek - majd bal oldalt, a jelszókérés ébresztéskorra katt - ott pedig belehet állítani mi történjen, ha lecsukod a fedelet.
tisztába vagyok vele, hogy leírtad, de úgy oldunk meg egy problémát, hogy leszűkítjük a lehetséges forrásokat.
A te esetedben vagy a hardver hibásodott meg, vagy win7 hülyült meg.
Ellenőrízd még ezt:
Vezérlőpult\Hardver és hang\Energiagazdálkodási lehetőségek - Séma beállításainak módosítása - Speciális energiaellátási beállítások módosítása - Multimédiás beállítások - médiafájlok megosztásakor - mindkettő legyen "alvó üzemmódba léphet"-re állítva.
Ha ez se megy, akkor esetleg próbáld meg akksival és a nélkül is, ha ez se segít lehet elromlott az érintkező.
Win7 újratelepítése tudja ezt csak igazolni biztosra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!