Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Semmi sem veszi el a gondolataim
Hogy lépjek túl olyanon aki rajtam már régen túl van ?
legalább is én úgy érzem 4 hónap telt el de én úgy érzem hogy ő már túl van rajtam én viszont még mindig nem annyira szarok a reggeleim és olyan egyedül érzem magam mint hogy ha nincs senkim és nem akarom magam gyengének mutatni mert akkor csak sírnék és mikor meg kérdezik miért mentünk szét egyszerűen nem tudok mit mondani mert nem tudok máig sem a valódi okát az egésznek a legrosszabb az hogy még akkor meg mondtam neki a magamét egy regényt írtam neki de olyan mint hogy ha le is pereget volna róla az egész nem is foglalkozott vele én nem akarok így élni hogy nekem ennyire rossz .
Szerintem mar irtam neked választ. Mást most sem tudok mondani, foglald le magad, ha állandóan ezen gondolkozol nyilván nem lesz jobb a helyzet.
Másrészről meg vesszőt meg pontot elkezdhetnel használni mert igy eléggé olvashatatlan az irasod, nem bántásból mondom, de jo lenne.
Mert nem volt benne hajlandóság az együtt dolgozásra.
Tudatosítsd, ennek vége, több kell neked. Egy társ..
Örülj, tanulhattál s jelened minden lehetőségének.
Ezeket gyakorold.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!