Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelembol baratsag?
A naratommal majdnem 3.5 eve vagyok egyutt.En most 22 vagyok o meg 24.Nekem o az elso kapcsolatom.
Minden rendben van kozottunk,viszont par honapja kezdemugy ereznih mar nem vagyok bele szerelmes,kezd unalmassa valni a sex es mar nem hianyzik annyira mint regen ha tobb napig nem talalkozunk.Viszont mindig sokat nevetunk es hulyeskedunk ha egyutt vagyunk.
Nem tudom mi tevolegyek :( Miota elkezdodott iden az egyetem nagyon egyhangu a kapcsolatunk,szinte minden heten ugyanazt csinaljuk.Monotonna valt a kapcsolat es aszeretkezes is,amit mar nem elvezek annyira.

Nekem valahogy mindig fura, amikor ilyet olvasok, vagy hallok hogy valaki unja a kapcsolatot, vagy a másikat. Ezek mindig ilyen ok-keresések arra, hogy az illető le akar lépni.
Ilyenkor kívülről az látszik, hogy nem szereti igazán egyik fél a másikat. Rengeteg dolog van, amin lehet pörögni, ha az ember izgalmat keres, vagy élményt. Ezekben ki lehet élni magát egy embernek, nem kell ehhez szakítani. Ha mégis, akkor nem az unatkozás volt a gond, hanem érzelemhiány. Amúgy fura, hogy mennyire elillan az érzelemmel együtt az, hogy szereti egyik a másikat.... sok esetben.
Ti legalább szerettek együtt lenni, igazából ez a lényeg. Nem tudom tud-e többet nyújtani egy kapcsolat ennél. Ez is már nagy érték a mai világban.
Igazabbol mellette tudom legjobban elengedni magam es onmagam lenni es minden hulyesegen nevetni.
Hogy tudnank egy kis valtozatossagot esizgalmat hozni a parkapcsolatunka ? Harcolni akarok azert h helyrehozzuk,nem akarom egybol feladni ezt a 3.5 evet
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!