Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom mit akaro, összeköltözzek vele?
Figyelt kérdés
sziasztok kivácsi lennék az öszinte véleményetekre, írjatok minél többen. a helyesírási hibákatkérlek nézzétek el nekem: másfél évig voltam eggyütt előző párommal. Hatalmas szerelem volt testi és lelki megértés elfogadás stb. sajnos szakítottunk neki már több mint fél éve van más akit elvileg szeret. Borzasztóan szenvettem miadtta kb 5 hónapig, majd csak megint összejöttünk 2 hónapra de más semmi sem volt olyan mindt régen mert bennem volt hogy gyorsan vátott utánnam és hogy mit éltem meg miatta szinte mindennap meghaltam borzasztóan fájt a dolog sose hittem volna hgy büszke férfiként ezt ki tudja belőllem hozni egy nő. Tehát másodszorra is szakítottunk, menetközbe jött egy ujjab lány akit megkedveltem sok időre utánna pontossan majdnem csak másfél év kellett mire valakit megkedveltem. Most is eggyütt vagyunk,de ő lényegessen másabb típus mint az előző szerelmem türelmes korban pontossan annyi mindt én 22 éves, és én voltam neki az első szexuális élménye, ő nagyon szeret engem mindenre képeslenne miattam ezt már már szemmel látható bizonyittékok igazolják. De az a baj hogy sajnos még 3 hónap után sem érzem azt hogy szerelmes lennék belé, tenyleg tök kedves aranyos szép és értékes és nagyra becsülöm hogy velem vesztette el a szüzességét de még most sem érzem azt vele mint az előző kapcsolatomban. Most pár hete az a tényállás van hogy összeszeretne velem költözni és együtt akar velem élni de mostanában rengeteget gondolok megint a régi szerelmemre bár már nem ugy szeretem mindt rég de mindig bennem van valahogy nem tudom feledni olyan már sosem lehet köztunk ami rég volt hisz az már megtört az a bizalom. De mégis naponta gonolok rá. Ha össze költözök mostani barátnömmel félek hogy nem fogom tudni neki nyujtani azt a szeretetet amit megérdemel, Ő fülig szerelmes belém e felől semmi kétségem én még csak szeretem mint embert nőt, de még nem vagyok belé szerelmes. IDŐVEL EZ SZERINTETEK VÁLTOZNA??? De az a nagy helyzet hogy este mikor egyedül alszom el nagyon magányosnak érzem magam és lényegében én is szeretném hogy itt legyen velem csak félek h nem tudom a nap 24 órájában biztosittani neki azt a szerelmet amit ő megérdemel. borzatóan nehéz helyzet , timit tennétek az én helyemben ?Írjatok minél többen kiváncsi vagyok az öszinte véleményekre. Helyes írás nem tökéletes sőtt.. mivel német gépről írok és nincs rajta magyar billentyű. bocsesz2017. nov. 7. 13:07
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!