Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Bármilyen hihetetlenül is...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bármilyen hihetetlenül is hangzik, létezhet?

Figyelt kérdés

Van egy pár gyönyörű, szó szerint eszméletlen testű, gyönyörű nő az interneten, és egyáltalán nem az a gondolat keringeti a fejed,hogy "milyen pozícióban kéne megrakni" és a szokásos puritán gondolatok, hanem az,hogy "bárcsak a barátnőm lehetne" minden szexuális gondolat nélkül.

Nem az ágyban hanem az életben.

Persze utána az ágyban is.

Létezhet-e ilyen?

2017. nov. 7. 08:43
 1/9 anonim ***** válasza:
csak normálisoknál
2017. nov. 7. 08:48
 2/9 anonim ***** válasza:
75%

A szó, amit keresel, az a "profán".

A puritán kifejezetten szigorú erkölcsöt, önmegtartóztatást jelent.

2017. nov. 7. 08:49
 3/9 anonim ***** válasza:
100%

miért ne lehetne? :D

én amikor társkeresőztem, akkor sem ilyen kiéhezett faxként nézelődtem :D csapd ki mielőtt nézelődsz, hátha nyugisabb leszel

mondjuk lehet bennem van a hiba, de nálam ritkán van az az érzés, hogy "hűű de megdugnám XY-t", mert nekem érzelmi szál is kell, lelkileg is kell vágyjak rá

24F

2017. nov. 7. 08:51
 4/9 A kérdező kommentje:

Nem vagyok kiéhezett fax.

Épp ezaz.

Nálam sehogy sem megy hogy durva,vagy szimpla szexet képzeljek be a nővel. De nem is akarok ilyen kiéhezett lenni.

Néha elmentem prostikhoz hogy megtudjam, milyen is a szex. (Igen szűz vagyok 20évesen)

Ami minden egyes próbálkozásnál fogadott: az a lankadtság meztelen nő láttán is,sokszor émelyegni kezdett a gyomrom az után hogy fizettem a nőnek és elindultunk a helyére.

Bármily szexi is volt,nem.voltam képes felállítani magam.

És nem! Nem.azért mert meleg lennék. Nem vonzódik pasikhoz. Csupán nem ment.

2017. nov. 7. 09:01
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

úgy látom ez a "bárcsak a barátnőm lehetne" gondolat nálad megragad ott, hogy "bácsak", tehát nem teszel azért, hogy legyen barátnőd, csak vágyakozol

gondolom önbizalom hiányos és szeretetre éhes, magányos srác vagy

ha szeretnél elérni valamit, akkor ideje lenne tenni érte :)

2017. nov. 7. 09:04
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

Sosem ertettem mennyivel jobb interneten elerhetetlen noket nezegetni mint kimenni a hus-ver emberek koze es megprobalni a helyen kezelni a dolgokat.

Nem jobb egy kevesbe eszmeletlen testu/arcu baratno akit meg is lehet olelni,meg lehet csokolni?egyutt vacsorazni,kozos elmenyek?

2017. nov. 7. 09:43
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen, létezhet, de aztán jobb esetben felnő az ember, és nem photoshoppolt instagram-macákra csorgatja a nyálát.
2017. nov. 7. 09:54
 8/9 anonim ***** válasza:

#3: Ez nálam is így van.

Szerintem is inkább élőben próbálkozz rendezvényeken, házibuli, nagy társaság stb. :)

2017. nov. 7. 11:06
 9/9 anonim ***** válasza:
A szépség és a szexualitás nem feltétlenül jár karöltve. Láttam már olyan (hideg) szépséget, aki bár esztétikailag nagy élményt nyújtott, sohasem dugtam volna meg, és láttam már kevésbé szerencsés külsővel megáldott nőt, akiből áradt a szexualitás.
2017. nov. 8. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!