Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lefeküdt mással is?
Figyelt kérdés
7évig voltam együtt az exemmel! 1.5 év után visszajött hozzám tudta hogy szeretem és voltak előzmények is. Első szerelem volt. Asztmondta csak 1 pasival feküdt le... de miután lefeküdtünk olyan tapadztalt volt olyan profi! Ezután megkerdeztem volt e mással is. Asztmondta nem.. csak azzalvaz 1 pasival de nem hiszem el anno teljesen szereny volt.. nem bizom benne. Mit tegyek? 24 F2017. nov. 5. 21:00
1/3 anonim válasza:
1 pasi mellett is gyűjthetett magának elég tapasztalatot. Ez olyan 50-50. Csak ő tudja, kérdezz rá megint esetleg a későbbiekben. Biztos vagy benne, hogy működni fog ez? Bizalom nélkül nem hinném.
Ezen gondolkodj el! :)
2/3 anonim válasza:
Most komolyan, nem mindegy? Ha jól értem nem voltatok együtt... Lehetett azzal az eggyel jó sokszor is. Ha jó volt vele a szex neki, nyilván eltanult ezt-azt.
3/3 anonim válasza:
Valszeg kefélte boldog-bologtalan.
7 év után szerintem ez alap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!