Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha még csak ismerkedtünk, de mással is lefeküdt, az megcsalás?
Június óta együtt vagyunk (párkapcsolati státusz), és egy hónapja össze is költöztünk. Most tudtam meg véletlenül, hogy tavasszal, amikor még ismerkedési fázisban voltunk akkor rajtam kívül egy vagy két sráccal is lefeküdt még a párom. Láttam fotókat, videókat... :( Ezt persze nem mondta el...
Azt tudni kell róla, hogy hajlamos a poliamoriára, azaz a több szerelműségre (ennek nagyjából megvannak a már felismert okai - gyerekkor, Anyai minta, előző rossz párkapcsolat). Amióta velem van már látja, hogy a poliamor kapcsoltok nem igazán működőképesek hosszútávon, szeretne monogám kapcsolatot és bennem látja is erre a lehetőséget. Én a jó, tényleg jó és kiteljesedett, szabadságot adó monogám kapcsolatokban hiszek.
Van neki egy 5 éves kislánya akit én is maximálisan elfogadtam, szeretem mindkettőjüket, és látom magunkban a lehetőséget, de ez amit ma megtudtam szíven ütött.
Az őszinteség híve vagyok, elmondom neki amit megtudtam, de nem tudom hogyan tudnék benne ezek után megbízni. Ugyan akkor mellette szól az, hogy akkor még nem voltunk együtt.
Szerintetek?
36F
Fuu te mekkora balek vagy :D
Meg az első kettő is :D
Én csak részben osztom az előzőek véleményét. Igen, ha ez életében most, egyszer fordult elő, az ismerkedési szakaszban voltatok még, akkor ha ergyébként azóta működik a kapcsolatotok akkor nézd el Neki.
Viszont én egy kicsit azért messzebbre mennék a múltjában.
Bár lehet változni, de ha hajlamos arra,hogy egyszerre több szerelmi kapcsolatot tartson fenn, és kiderül,hogy ez régebben is akár többször is az életében, előfordult...hát akkor már meggondolnám ezt a kapcsolatot.
Ahol gyerek van Őt is kell nézni, hiszen elfogad, megszokja,hogy Velük vagy, ezért az Ő lelke is sérül ha megszakad a kapcsolat. Viszont ez a hűségre való képesség kérdése számomra biztos tisztázandó lenne.
Pl. a gyereke apjánál miért nem látta be,hogy a monogám kapcsolatoknak van értelme?
Szokták mondani, hogy a vér nem válik vízzé... nem értek vele együtt, kellő tudatossággal meg lehet változni Ezen van most, és szerintem ezen változni sok idő. Ha nem tud monogám lenni, akkor vége lesz, csak jó lenne ha ez nem gyerekvállalás után és nevelés közben derülne ki, csonka családot nem szeretnék. 36 vagyok, nincs nagyon időm kísérletezgetni. Szeretem őket, a kérdés, hogy el tudom-e fogadni amit tett és meg tudok-e neki bocsátani, illetve hogy a jövőben mit várhatok Tőle. Nehéz helyzet.
Mindenképpen beszélnünk kell, fájni fog neki is, hogy kiderült. Én meg köcsög voltam, hogy kicsit kutakodtam a cuccai között, bár volt valami ami rávezetett... tudjátok, nem zörög a haraszt.
Nem mondanám magam baleknak, ha ez a dolog az összejövésünk után lett volna akkor nincs kérdés, elhagynám.
Az viszont igaz, hogy nagyon elfogadó tudok lenni, ez nem balekság. De hülyét nem szeretnék csinálni magamból.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!