Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » Ha még csak ismerkedtünk, de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha még csak ismerkedtünk, de mással is lefeküdt, az megcsalás?

Figyelt kérdés

Június óta együtt vagyunk (párkapcsolati státusz), és egy hónapja össze is költöztünk. Most tudtam meg véletlenül, hogy tavasszal, amikor még ismerkedési fázisban voltunk akkor rajtam kívül egy vagy két sráccal is lefeküdt még a párom. Láttam fotókat, videókat... :( Ezt persze nem mondta el...

Azt tudni kell róla, hogy hajlamos a poliamoriára, azaz a több szerelműségre (ennek nagyjából megvannak a már felismert okai - gyerekkor, Anyai minta, előző rossz párkapcsolat). Amióta velem van már látja, hogy a poliamor kapcsoltok nem igazán működőképesek hosszútávon, szeretne monogám kapcsolatot és bennem látja is erre a lehetőséget. Én a jó, tényleg jó és kiteljesedett, szabadságot adó monogám kapcsolatokban hiszek.

Van neki egy 5 éves kislánya akit én is maximálisan elfogadtam, szeretem mindkettőjüket, és látom magunkban a lehetőséget, de ez amit ma megtudtam szíven ütött.

Az őszinteség híve vagyok, elmondom neki amit megtudtam, de nem tudom hogyan tudnék benne ezek után megbízni. Ugyan akkor mellette szól az, hogy akkor még nem voltunk együtt.

Szerintetek?

36F

2016. nov. 30. 13:19
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem Te már tudod,hogy Mellette maradsz és adsz Neki egy esélyt. Csak megerősítést vársz itt az oldalon,hogy nem csinálsz butaságot ezzel a döntéseddel.
2016. nov. 30. 14:27
 12/23 anonim ***** válasza:
47%
Poliamoria? Manapsag ezzel magyarazzak a k***vasagot? :D
2016. nov. 30. 14:51
 13/23 A kérdező kommentje:
Ha nem bízhatok meg benne, akkor nem maradok vele. Minek?
2016. nov. 30. 15:09
 14/23 anonim ***** válasza:
58%
Szerintem gáz, ugyanis ha ismerkedett veled, akkor rád kellett volna fordítania minden energiáját, figyelmét, eközben mással dugott? Ne vicceljünk már emberek. :)
2016. nov. 30. 16:13
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Én őt nem ismerem, és téged sem. De! Úgy tűnt abból, amit írtál, hogy szeretnél hinni benne, szeretnél hinni neki. Érthető, hogy rosszulesett a dolog, mert ha 2 férfivel is lefeküdt, míg egy harmadikkal ismerkedett, hát nekem erre más szavam lenne, mint a "poliamoria". De mindegy...

Szóval megértem, hogy nehéz most neked. Viszont azt is megértem, hogy adni akarsz a dolognak (még) egy esélyt.

Nem tudom, hogy mennyire akarja megváltoztatni a dolgokhoz való hozzáállását, talán sikerül neki. Nincsen kizárva.

Abban az esetben viszont, ha megcsal innentől kezdve nem lepődhetsz meg!

Egyébként nekem olyan furcsa, ahogyan írsz erről az egészről. Mintha valami betegség lenne, amit kezelni kellene. Ha tényleg annyira súlyos lenne, akkor szakemberhez kellene fordulnia, minden további esetben szimplán megértetni vele, hogy te nem ilyen párkapcsolatra vágysz!

2016. nov. 30. 16:45
 16/23 A kérdező kommentje:

Na hát volt kiborulás, hogy megtudtam, de érezte, hogy megfogom.

Sokat beszélgettünk, és végül összeraktuk a képet. A lényeg, hogy nála ez a poliamorság a szeretetéhséből jön, gyerekkori probléma anyai ágon mind a mai napig sajnos. Máig nincs magában kellő önszeretet, amit korábban az ilyen kis flörtökből, kalandokból gyűjtött be. Aki kicsit jártas a témában tudja, hogy az önszeretet hiánya sok problémát okozhat, van aki elkezd zabálni, tehát az étellel kompenzál. Van aki nimfómániás lesz... Ő szerencsére nem az, nem hetyegett minden útmenti emberkével, de kellettek nekik ezek a vadászgatások és kielégülések, lelki szinten.

Mindazon által egy csupaszív jó emberről beszélünk!

Régóta megy benne a vívódás a kettőség miatt: vágyik is a monogám életre egy jó kapcsolatban, de a másik oldala is elő előbukkan. Amióta együtt hivatalosan vagyunk nem volt senkivel, és többnyire minden flörtöt visszautasít, sőt ajánlatot is kapott, azt meg pláne.

Az utolsó beletrafált, ez egyfajta betegség, bár azért nem annak nevezném annak. El kell fogadnia az anyajával kapcsolatos dolgokat, van pár dolog... és akkor lehet magától elmúlik a kettőség érzése is.

2016. dec. 2. 10:07
 17/23 anonim válasza:
100%
Addig hagyd ott amig nem koveteli a lakasod felet...
2016. dec. 3. 18:16
 18/23 anonim ***** válasza:
Sztem akkor adj neki esêlyt de nem lessz könnyű mert ott lessz az hogy mikor jön ki rajta a tünet!
2016. dec. 3. 22:44
 19/23 anonim ***** válasza:
Szerintem vagy reménykedsz és folytatod a kapcsolatot vagy szakítasz. A tetteket nézd, ne a szavakat. Ha tényleg látod, hogy szeret és őszinte tud lenni veled akkor megéri a folytatást.
2016. dec. 3. 22:49
 20/23 anonim ***** válasza:

Akik olyan csalo tipusok, mindig megtudjak magyarazni. Poli mi?

Az ilyen embernek mindig kelleni fog egy egy kulso inger, te dontd el, hogy ezzel egyutt tudsz-e elni. A dontes a te kezedben van, o csak elmagyarazza a sajat verziojat.

2016. dec. 8. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!