Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hagyjam vagy írjak neki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam vagy írjak neki?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Pár hete randizgatok egy sráccal, akit már jó pár éve ismerek, de eddig sosem beszéltünk. Egy buliban találkoztunk, majd ő írt nekem másnap. A llényeg hogy hetekig találkozgattunk, majdnem minden nap jött hozzám, minden nap beszéltünk, moziba mentünk stb. en nem feküdtem le vele, amit meg is jegyzett, hogy tetszik neki, hogy nem adom oda magam könnyen. Aztán megtörtént a dolog kétszer. Kb 1 hete viszont megvaltozott a viselkedése, nem keres mar minden nap és nem irja hogy találkozzunk. Talalkoztunk, de azt is en mondtam neki. Persze tudom, hogy addig érdekesebb a nő a férfiak számára még nem fekszik le vele, de bennem olyan fura érzés volt. Az az érdekes hogy személyesen ugyanugy viselkedik velem mint eddig, puszilgat olelget stb., viszont uzenetben volt, hogy nem irt 2-3 napig, ameg en nem irtam. Annyira idegesitett ez a dolog, hogy rákérdeztem, hogy o csak leakart velem fekudni? Mert ugy veszem észre hogy a lelkesedese elszallt. Erre az volt a valasz, hogy ez hogy jott? Leirtam neki amit gondolok, de erre nem valaszolt orakig. Ideges lettem es irtam neki hogy azt hittem legalabb annyira kedvelt hogy erre az egyszeru kerdesre valaszoljon. Erre irja egybol hogy nem nezegeti egesznap a telefonjat es hogy erdeklem amugy es bocsi hogy nem irt egesz nap. Nekem ez ugy tunt mint aki amugy leszarja es irtam neki hogy miert hazudik? Erre a valasz hogy miert hazudna nem vagyunk egyutt. Ezt nem is ertettem. Mondom ki mondta hogy egyutt vagyunk? En csak egy egyszeru kerdest tettem fel, mert eszrevettem, hogy nem erdeklodik. Erre azt a valaszt kaptam, hogy o ilyen. Mondom jolvan akkor buszke lehetsz magadra veregesd meg a valladat. Erre kerdezi, hogy? Mondom azert mert ugy válaszolsz mintha valami utolso senki lennek. Erre: nem neki nem szokasa ugy irni. Erre irtam en hogy: szerintem nincs is mar mirol beszélni. Erre o: jah ennyi? Hat mondom persze hogy ennyi en ezt nem turom el senkitol hogy ilyen stilusba irjon nekem. Vagis de, egyszer de az most megtortent. Erre irja hogy ugy viselkedek mimtha egyutt lennenk. Erre irtam en hogy nnem egyaltalan nem, soha nem gondoltam hogy egyutt vagyunk en csak egy kerdest tettem fel es te olyan stilusba irtal amit wn nem viselek el de ezt nem is akarom mar túlragozni. Erre o irja hogy bocsanat.

Most olyan rosszul erzem magam, ez tegnap tortent. Lehet hogy nem kellett volna szamon kernem, de úgy erzem valamilyen szinten jogos volt.

Legszivesebben bocsanatot kernék, de nem tudom hogy tegyem mert igazabol en nem akarom ezt a dolgot annyiba hagyni mert kedvelem ot es oda vagyok erte. De a masik felem azt mondja hogy hagyjam meg sem erdemli hogy foglalkozzak vele. Szerintetek mit csinaljak?

2017. nov. 3. 14:10
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Te mit szeretnél kérdező?
2017. nov. 3. 14:38
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Nem írni kell, hanem személyesen megbeszélni. Felnőtt emberek módjára. Pl. én jól éreztem magam veled, szeretném, ha ezt folytatnánk kapcsolat formájában. Ilyesmi.
2017. nov. 3. 14:40
 13/20 A kérdező kommentje:
Én azt szeretném, hogy kialakuljon ebből valami és hogy úgy viselkedjen velem, mint az elején. Lehet hogy én reagáltam túl ezt, hogy nem keres annyit. Bár nem tudom, hogy most már ezt a helyzetet hogy lehetne visszaforditani. :/
2017. nov. 3. 14:41
 14/20 anonim ***** válasza:
Hát mondd neki, hogy találkozni szeretnél vele, és mondd el, hogy mi a helyzet. Egyik pasi sincs különleges telepatikus képességekkel megáldva, hogy tudja mit szeretnél és mire gondolsz.
2017. nov. 3. 14:43
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Ok, akkor leírom máshogy: ahelyett, hogy 2-3 napig magadban puffogsz, majd rázúdítod a pasira az összes felgyülemlett frusztrációdat, felhívhattad volna 1 nap után, hogy mi legyen a program. Szerintem nagyon nem volt igazad ezzel a kirohanással. Elindult a fejedben egy gondolatspirál, amibe egyre mélyebbre kerültél. És valahol a spirál fenekén próbáltál szerelmi vallomást kicsikarni. Ha akarsz még valamit ettől a pasitól, kérj bocsánatot, és többet ne legyél ilyen "sárkány".
2017. nov. 3. 14:49
 16/20 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az van, hogy megkapta amit akart, és már nem töri magát érted. Amikor rákérdeztél, hogy miért viselkedik így, akkor jelezte: nem vagytok együtt. Te is megerősítetted ebben.

"Mondom ki mondta hogy egyutt vagyunk? En csak egy egyszeru kerdest tettem fel, mert eszrevettem, hogy nem erdeklodik."

Én biztos, hogy ezek után nem foglalkoznék ezzel a pasival, de ha téged ennyire bánt, akkor kérj egy személyes találkozót, ahol elmondod az érzéseid, hogy te együtt akartál lenni vele. De ne kérj már bocsánatot, nincs miért, ő is hülyén viselkedett. 1-1

2017. nov. 3. 14:49
 17/20 A kérdező kommentje:
Nem tudom ha írnék is neki egyáltalán mit írjak? Félek a reakciótól.
2017. nov. 3. 15:51
 18/20 anonim ***** válasza:

A 15#-nek igaza. Szerencsétlen azt sem tudja, h most mi van...

Van az a vicc is erről:

A nyuszikának elromlott a fűnyírója, gondolta átmegy a medvéhez kölcsönkérni az övét. Megy-megy, útközben elkezdi hajtogatni:

- Á, ez a medve tuti nem adja ide a fűnyíróját!Á, 100%,hogy nem adja ide! Kizárt,hogy ez a köcsög medve ideadja!

Mikor odaér,bekopogtat,és a medve kinyitja az ajtót:

-Mit szeretnél nyuszika?

-Tudod mit medve, húzd a f**zodra azt a kib**zott fűnyírót!!

Szerintem írhatsz neki, bocsánatot is kérhetsz, de csak ha őszinte leszel vele. Elmondod h azért voltál ilyen, mert többet szeretnél tőle... Ha nem akarod őszintén elmondani, akkor inkább ne is keresd.

A leírásod alapján, azért van rá esély, h a srác nem akar semmit. Persze lehet, h van rá magyarázat, h miért változott meg.

Sztem az érzéseid nem kell szégyelni és eltotkolni. Sok sikert!

28F

2017. nov. 3. 16:10
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem vesz komolyan.
2017. nov. 3. 21:30
 20/20 anonim ***** válasza:
Szerintem az van,hogy ő valami laza kapcsolatot akart csak tőled,persze a szexért cserébe tepert egy kicsit.Aztán miután megkapott,már nem voltál érdekes számára.Te pedig ezt megérezve hisztivel reagáltál a helyzetre.Mind a ketten rosszul kezeltétek ezt.Én a helyedben hagynám,sem bocsánatot nem kérnék,se nem futnék utána.Úgysem akar tőled semmi komolyat,akkor sem,ha fejen állsz.
2017. nov. 3. 21:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!