Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már kezd átmenni betegesbe?
Még anno 4, lassan már 5 éve volt egy srác, akivel nagyon tetszettünk egymásnak, kb szerelmes is volt belém elmondása szerint (már ha ilyet neten keresztül lehet), de 2 év után távolság miatt (sok ezer km) megszakadt a dolog. Azóta mindkettőnknek van párja, nem is beszélünk évek óta, szerintem már nem is emlékszik rám.
De sokszor megesett, hogy ha találkoztam egy jellemre hasonló sráccal, ha külsőre nem is volt bennük semmi közös, azonnal elkezdtem vonzódni hozzá, mert "istenem, xy szokott ilyenekről beszélni, neki volt ilyen humora, szokott így mosolyogni/nézni" vagy ha olyannal találkoztam, aki külsőre nagyon hasonlít rá (sötét barna haj kb vállig, nagyon sötét, szinte fekete szem, szakáll-szóval ilyen téren semmi különös, vannak azért hasonló pasik), akkor azt is automatikusan elkezdtem kerülni, meg szomorú lenni a közelében, mert emlékeztet rá, holott nem akarok emlékezni.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!