Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hónapokon keresztül közeledik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hónapokon keresztül közeledik a férfi, aztan meg teljesen közömbös lesz, de miért?

Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 12:45
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
Akkor érthető lett volna a szitu ha te közömbösen reagàlsz a közeledésére mert ilyen van hogy akkor hagy téged és nem keresi a társasádodat mert nyilvan akkor azt vàrja hogy te is erőltesd meg magad ahogy ő is tette.Itt sztem ilyenről szó sincs csak egyszerűen nem vett komolyan.Az ilyenről azt is eltudom képzelni hogy párja van csak kellett a visszajelzés a megerősítés más nötöl is.Csak ő nem gondolt ebbe a flörtbe semmit sem.
2017. nov. 2. 15:58
 22/26 A kérdező kommentje:

Nem látom értelmét tovabb firtatni a dolgokat, mert szerintem nevetséges lennek, mert olyan szamonkeres szagú lenne a dolog.

#21 annyira nem azt ereztem, hogy jatszik velem. Ugy ereztem hogy fontos vagyok neki es ahogy kozelebb kerültünk egymáshoz hirtelen megvaltozott. Biztos en magyarazom bele amugy, hogy o is érzett, mert ezt akarom erezni. Nem tudom. Elég nagy korkulonbseg van koztunk, lehet az is baj volt.

2017. nov. 2. 16:07
 23/26 anonim ***** válasza:

Ha előtte abszolút nem így viselkedett veled, akkor gyanús ez a közömbös viselkedés...

Attól hogy márnem tekint vagy egyáltalán soha nem is tekintett téged lehetséges partnerjelöltnek, még beszélgethetne és érdeklődhetne felőled ugyanúgy, mint egy jóbarátként. Szerintem meg érdekelheted, csak valami probléma léphetett fel. Figyelgetni szokott? Az is lehet, hogy berágott rád, esetleg próbál kerülni és elfelejteni valamiért. Passz. Minden ember más személyiség nehéz megmondani miért vált ilyenné.

2017. nov. 2. 17:28
 24/26 anonim ***** válasza:

Édesanyád nem kavart bele? A korkülönbség miatt elképzelhető, hogy társadalmi nyomásra elállt a további udvarlástól. Tudod, miket gondolnak a férfiról, ha nagy a korkülönbség, és édesanyád sem rajongott túlzottan az ötletért, és persze rajtad sem láttam, hogy jó ötletnek gondolod, ha közelkerülünk egymáshoz.

Úgy láttam jobb, ha nem szállok szembe a szerelem okán édesanyáddal, és a társadalmi elvárással.

Remélem megértesz. Ez nekem sem könnyű.

2017. nov. 2. 18:42
 25/26 A kérdező kommentje:
Senki nem tudott róla
2017. nov. 2. 18:47
 26/26 anonim ***** válasza:
24 Mennyi az a korkulombseg?
2017. nov. 2. 20:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!