Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hónapokon keresztül közeledik a férfi, aztan meg teljesen közömbös lesz, de miért?
Figyelt kérdés
2017. nov. 2. 12:45
11/26 anonim válasza:
Egymás után kétszer belefutottam én is hasonlóba. Az elején sosem kerestem, hagytam, hogy küzdhessen. Addig jó is volt. De amint rájöttek, hogy én is komolyabban gondolom, egyszerűen elmenekültek.
12/26 anonim válasza:
Jött jobb, szórakozott, mégsem akar komolyat stb. Bármi lehet, az a lényeg, hogy felesleges innentől vele foglalkozni.
13/26 anonim válasza:
Megtudta, hogy öreg férfiakkal fekszel össze anyagi juttatás ellenében, és nagyon csalódott lett, sajnál is, haragszik is, nem tudja mi tévő legyen.
14/26 A kérdező kommentje:
Akkor ez veszett fejsze... Sikerült rendesen beleszeretnem, szóval nem lesz könnyű. Örülök utolsó hogy ennyire képben vagy az életemmel kapcsolatban.
2017. nov. 2. 13:51
15/26 anonim válasza:
Próbáld vele megbeszélni. Tudod, fő az őszinteség. Ha meg nem válaszol, akkor onnantól te már tudod, hogy menned kell.
Nekem legutóbb tavaly télen volt ennyire durva. Próbáltam én is beszélni vele, életemben nem aláztam meg magam ennyire. Kb. 1 hónapig tartott a huzavona, végül kiderült, hogy nagyobb a baj, mint hittem.
16/26 anonim válasza:
Tuti, hogy tényleg szerelmes vagy, nem csak erősebb fellángolás? Mert akkor nem olyan tragikus, csak most tűnik annak. Hány évesek vagytok? Én biztos nem aláznám meg magam még ezek után is, hogy keresem.
17/26 anonim válasza:
ha hónapokig csak közeledik, azt megette a fene.
18/26 mikeXxX válasza:
De könyörgöm miért kell játszmázni valakivel oda mész és beszélsz vele mint ahogy két felnőtt ember szokott nem is értem miert kellenek bugyuta taktikák és hasonlók .
19/26 A kérdező kommentje:
De mit beszeljek vele? Nem ígért semmit, nem mondott olyat, hogy valaha is egyutt leszünk, nem történt köztünk intim dolog.Kerdezzem meg, miért huzogatta a mezesmadzagot vagy mit? A jelenlegi állás szerint azt mondaná, hogy felreertettem es o nem akart semmit. Nem mondaná meg az igazat.
2017. nov. 2. 15:38
20/26 anonim válasza:
Én elmondanám neki az érzéseimet ezzel kapcsolatban. Ennyit megérdemelsz. Aztán lehet az én gondolkodásom gáz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!