Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit kockáztatok, ha elmondom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kockáztatok, ha elmondom neki, hogy mit érzek iránta?

Figyelt kérdés
Van egy ismerős csaj, akivel szeretném, ha közelebb kerülnénk egymáshoz. Gondoltam elhivom randira de ha azt mondja, hogy maradjunk barátok, én teritem a lapjaimat és megmondom neki, hogy már egy ideje nem barátként tekintek rá. Mit veszithetek? A barátságát? Aligha akarnék a barátja lenni...
2017. okt. 30. 19:43
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
En biztatlak! Hajra.
2017. okt. 30. 19:48
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Azt a mostani meglévő viszonyotokat mindenképp kockára teszed ezzel. Hogy ez neked mekkora veszteség, az a te álláspontodtól függ.

Én eddig egyszer voltam ilyen helyzetben, elmondtam a csajnak, nem kezelte bunkón, de utána szépen lassan megszűnt minden kapcsolatunk. Őszintén szólva, jobb volt így, hiába volt öröm beszélgetni és találkozni.

Azért ne rohand le, és legyél rá is tekintettel.

2017. okt. 30. 19:53
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

mondd el neki, vagy írd le.

én inkább leírnám mailben, még ha személytelenebb is, mert

1. nem égnél be, ha ő esetleg nem ezt érzi, mert később, miután megemésztette, beszélne veled erről

2. nem mindig jó, ha vkire rázúdítjuk az érzelmeinket, zavarba jöhet, kínos lehet, hirtelen nem tud mit mondani, meg te sem.

de leírva jobb, mert többször elolvashatja, van ideje átgondolni, mit reagáljon, és írásban te is összeszedettebb tudsz lenni sztem

2017. okt. 30. 19:54
 4/5 anonim ***** válasza:
Nem feltétlenül kell most még nyakába zúdítanod az érzéseidet!Elég,ha elhívod őt találkozni.Aztán ha igent mond,minden szépen kiforrja magát idővel.Először is ezt lépd meg,szerintem sincs vesztenivalód.
2017. okt. 30. 20:29
 5/5 anonim ***** válasza:
A barátságotokat kockàra teszed de igyhogy többet is érzel azért is próbàld meg .
2017. okt. 30. 23:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!