Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nőnek elmondom hogy szeretem és így reagál?
Van előzmény is, de az most nem lényeges. Elmondtam neki hogy szeretem, hogy azóta nem volt normális kapcsolatom amióta ismerem, nélküle nem vagyok önmagam, és mindenkiben őt látom, őt keresem.
Azt mondta hogy ezzel a helyzettel ő nem tud mit kezdeni. Lehet hogy csak hirtelen zúdult a fejére az egész, és azért mondta ezt, meg lehet hogy nem, hanem mert tényleg nem akar tőlem semmit, de én utóbbira győztem meg magam.
Mivel nekem fontos az alap, amire lehet építeni, ezért hagytam hogy legalább elgondolkozik rajta, szerintem nem így tett, mivel nem keresett. Én meg nem akarom őt zaklatni, mert valahogy ezt már zaklatásnak érzem. Kb 2 hónapig depressziós voltam ezután, most pedig az vezérel, hogy megerősítést kapjak abban hogy jól cselekedtem.
Szóval összességében jól kezeltem ezt a dolgot?
Nem akar tőled semmit.
Szerintem korrekt voltál eddig.
De egy ilyen válasz az egyértelműen nem.
Értem, de azt ugye mindketten nem felejtettétek el, hogy az egész nem randik után zúdult a fejére, hanem hirtelen. Mármint én megértem a válaszokat, meg az álláspontomat sem változtatja meg ez most, csak lehet hogy félreérthető volt a kérdés.
Mi nem randiztunk, nem flörtöltünk, nem jártunk össze úgy mint ahogy két ember szokott, egyszerűen elmondtam neki mit érzek iránta. Amúgy viszonylag "jó viszonyban" vagyunk.
De én elfejtettem! :D
Hát a sorrend rossz volt! Előbb flört randi és csak aztán zúdítunk rá mindent. Nem rontunk ajtóstól a házba soha! Most lehet elijesztetted magadtól. Vagy lekönyvelt eszelősnek. Én legalábbis megijednék a helyében.
"Azt mondta hogy ezzel a helyzettel ő nem tud mit kezdeni. "
Szerintem ez eleg világos, nem akar semmit. Nem tudom mire varsz
Mire várnék? Semmire. Nem olvastad el a kérdést, én ezen az állásponton vagyok:
"mert tényleg nem akar tőlem semmit"
csak megerősítésnek írtam ki a kérdést, nem-e az volt a gond, hogy rázúdítottam ezt így hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!