Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elriasztom azzal ha elmondom neki h szeretem?
Figyelt kérdés
Beleszerettem egy srácba akit 4 honapja ismerek. Csak szex kapcsolat van koztunk de en szeretnék ennél tobbet. Minden nap irunk es telefonalunk is. Nem tudom o mit erez irántam mert nem mondott meg semmit. :( En mar ugy elmondanam neki h mit erzek de felek h ezzel mindent elrontanak ha o nem erez ugzan ugy irántam...Mit tegyek? Tiszta tanácstalan vagyok...2014. máj. 17. 20:17
1/7 anonim válasza:
ez kétesélyes
vagy elmondod neki és ennyi, mert ő nem akar többet, de legalább nem szenvedsz többet emiatt
vagy akár jól is elsülhet
2/7 anonim válasza:
van rá alapod. én már elmondanám vázlatosan, hogy mi van. NO DRAMA
3/7 A kérdező kommentje:
De nemakarom elvesziteni ot mert fontos nekem :(
2014. máj. 17. 21:54
4/7 anonim válasza:
A mindennapi telefon és írás tartalma is csak a szex, vagy hétköznapi dolgok? Mert ha amúgy is keresi a társaságod valószínűleg nem utasítana el.
5/7 A kérdező kommentje:
A telefontéma általában hétkoznapi dolgokrol szokott szolni. Pl. mit csináltál ma? Milyen volt a napod? Persze azert a szex is szoba esik. Szoval nemtudom...
2014. máj. 31. 19:37
6/7 anonim válasza:
Szerintem mindenképpen jobb lesz neked akkor is ha estleg elveszíted mert kiengeded magadból a stresszt és így nem fog nyomasztani :)
7/7 anonim válasza:
ne tedd szerintem elriasztanád ... tspasztalat .... így lehet h ez után nem lenne köztetek semmi ....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!