Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha egy nőnek elmondom hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nőnek elmondom hogy szeretem és így reagál?

Figyelt kérdés

Van előzmény is, de az most nem lényeges. Elmondtam neki hogy szeretem, hogy azóta nem volt normális kapcsolatom amióta ismerem, nélküle nem vagyok önmagam, és mindenkiben őt látom, őt keresem.

Azt mondta hogy ezzel a helyzettel ő nem tud mit kezdeni. Lehet hogy csak hirtelen zúdult a fejére az egész, és azért mondta ezt, meg lehet hogy nem, hanem mert tényleg nem akar tőlem semmit, de én utóbbira győztem meg magam.

Mivel nekem fontos az alap, amire lehet építeni, ezért hagytam hogy legalább elgondolkozik rajta, szerintem nem így tett, mivel nem keresett. Én meg nem akarom őt zaklatni, mert valahogy ezt már zaklatásnak érzem. Kb 2 hónapig depressziós voltam ezután, most pedig az vezérel, hogy megerősítést kapjak abban hogy jól cselekedtem.

Szóval összességében jól kezeltem ezt a dolgot?

2016. szept. 8. 14:58
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Ezt elmosbyztad
2016. szept. 8. 16:20
 12/17 A kérdező kommentje:
Na akkor örülök hogy az van ahogy én látom a dolgokat :) És nem jön belőlem elő a kisördög, hogy ez csak hirtelen sokkból jött :)
2016. szept. 8. 16:34
 13/17 Noren1989 ***** válasza:
Csak teljesen hagyd is rá. Ilyenkor belőlem is elő szokott jönni, hogy naazért is, megpróbálom...ne csináld.
2016. szept. 8. 16:57
 14/17 anonim ***** válasza:
Hülye ötlet volt. Sose szabad ilyet csinálni ha nem randiztok.
2016. szept. 8. 18:55
 15/17 A kérdező kommentje:
Ezen ne vitatkozzunk mert most is hasonlóképpen cselekednék. Randi nem volt megoldható előzmények miatt, én meg már magamban nem bírtam ezt a dolgot. Nem is ezen van a hangsúly. A kérdésemre úgy érzem már választ kaptam.
2016. szept. 8. 19:36
 16/17 anonim ***** válasza:
Huu ember, nem is randiztatok, össze sem jártatok, de te fülig szerelmes vagy belé. Mi alapján ha nem is ismered? Mert nem ismered, ez tény.... Előbb elkellett volna hívni randizni párszor és esetleg pár randi után szerelmet vallani, mert így megértem hogy sok volt neki.
2016. szept. 9. 01:22
 17/17 A kérdező kommentje:

11 éve ismerem kb. De mindegy, nem lényeg, ne menjünk ebbe bele, mert bonyolult.

A lényeg még mindig az, hogy jelen esetben nem volt lehetőség randira.

2016. szept. 9. 01:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!