Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud egy pasi sem belém szeretni?
Volt egy fél éves kapcsolatom aminek úgy lett vége, hogy szakítottam a sráccal mert fél év után sem voltam szerelmes belé. De ő sem volt szerelmes elmondása szerint neki több idő kell hozzá. Azt mondta nagyon jó a szex meg milyen szép vagyok stb ezt mindig éreztette velem, de nem lett szerelmes.
Ezután ismerkedtem egy sráccal pár hónapig nagyon tetszett, ő is élvezte velem a szexet folyton azt csináltuk, mindig mondta mennyire tetszem neki stb. De ennek is úgy lett vége, hogy nem alakult ki benne több nem szeretett belém és volt még ilyen eset aminek ugyanez lett a vége.
Nem tudom mit csinálok rosszul?
Ennyire rossz lenne a személyiségem, hogy nem tudok magamba bolondítani egy férfit, hogy belém szeressen?
Félek soha nem lesz olyan férfi aki belém szeret majd.
Most ismerkedek, találkozgatok egy másik sráccal nagyon tetszik, de szorongok emiatt, hogy nem fog megszeretni ő sem.
21/L
Hazudott, ha nagyon jó a szex, nem fog elhagyni.
"szép vagyok stb ezt mindig éreztette velem" Ez a baj, ezért nem szerettél bele, mert állandóan nyalta az egodat, azért kell a dráma is, néha játékosan "undorodom tőled" ettől besértődsz vagy elhagysz, vagy ráakadsz a horgomra.
Az idillikus kapcsolat unalmas lesz, kellenek a játszmák. Bocs.
Két oka lehet:
1, valami taszító van a személyiségedben 2, nem a megfelelő partnert választottad
Én is jártam olyannal, akivel igazából mégse passzoltunk.
Sőt, én is üldöztem el magamtól pasikat, azzal, hogy nagyon akaratos vagyok.
A saját szemelyisegeden és a párválasztáson is tudsz fejleszteni :)
Egy kapcsolat nehéz, sok energiával jár, de megéri.
Csak add magad és nem lesz gond
Soha nem értettem ezt az indokot, amit egyesek be szoktak nyögni: “biztos a személyiségeddel van a gond”. Emberek, kinek a személyiségével nincs gond? Mindenkiben van valami hiba, akkor ez miért lenne indok erre? Még a legbutább, flegmább, hisztisebb lányismerőseimnek is akad barátja, szóval ez fixen nem magyarázat rá.
Valószínűleg azért van, mert a pasik sokkal nehezebben lesznek szerelmesek. Magamon is és barátnőimen is tapasztalom, hogy mi lányok sokkal többször esünk szerelmebe, mint ahányszor ez viszonozva van. És a másik, hogy a mi korosztályunkban a pasik jóformán nemis akarnak szerelmesek lenni(én is 21 vagyok), mert csak szexelgetni akarnak.
Annyit lehet tanácsolni, hogy ne add könnyen magad, előbb ismerjétek meg egymást a partnerrel.
Több hónap a szerelemhez? :o Én kb egy hét alatt beleszerettem egy lányba, és azóta csak mélyül a dolog. Ne a szexre hajts annyira. Ne hagyd, hogy ezért kellj másoknak. Legyél kedvesebb, lágyabb, nőiesebb, és beléd fognak szeretni, nem kell aggódni :-) A szorongás pedig nem jó dolog. Legyél pozitív vidám, ne félj a visszautasítástól. Sok srác azért lesz örökszűz mert a visszautasítások miiatt összetörnek, és a végén nem mernek próbálkozni se. Ne játszd el te is :) Vedd lazára, élvezd az ismerkedést, legyetek játékosak, bolondosak, és egykettöre megjelenik a szikra és lángra kaptok :D Na hajrá te lány :)
21F
Elme nem így működik. Nincs mitől tarts. Ebből nem tudhatjuk miért nem szerettek beléd, de ne általánosíts.
Legyetek nyíltak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!