Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem tud egy pasi sem belém szeretni?
Volt egy fél éves kapcsolatom aminek úgy lett vége, hogy szakítottam a sráccal mert fél év után sem voltam szerelmes belé. De ő sem volt szerelmes elmondása szerint neki több idő kell hozzá. Azt mondta nagyon jó a szex meg milyen szép vagyok stb ezt mindig éreztette velem, de nem lett szerelmes.
Ezután ismerkedtem egy sráccal pár hónapig nagyon tetszett, ő is élvezte velem a szexet folyton azt csináltuk, mindig mondta mennyire tetszem neki stb. De ennek is úgy lett vége, hogy nem alakult ki benne több nem szeretett belém és volt még ilyen eset aminek ugyanez lett a vége.
Nem tudom mit csinálok rosszul?
Ennyire rossz lenne a személyiségem, hogy nem tudok magamba bolondítani egy férfit, hogy belém szeressen?
Félek soha nem lesz olyan férfi aki belém szeret majd.
Most ismerkedek, találkozgatok egy másik sráccal nagyon tetszik, de szorongok emiatt, hogy nem fog megszeretni ő sem.
21/L
Ahhoz, hogy beléd szeressen valaki kell a személyiség is. Csak annyit tudunk rólad, hogy szép vagy (szerencsére sokszor kiemeled, talán egoista és öntelt is ezért kicsit) és jó az ágyban. Ráadásul érzelmek nélkül szexelsz. Persze, hogy könnyű préda vagy és olyanokkal akadsz össze akik csak megdönteni akarnak.
Ahhoz meg kellene ismerni a személyiségedet, hogy érdemi véleményt lessen mondani rólad.
Olyasvalakit keress, akivel nemcsak külsőleg jöttök be egymásnak, hanem akivel hasonlóan is gondolkodtok.
Az egyetlen probléma, hogy 21 évesen ehhez még túl fiatal vagy, ilyenkor még gyorsan változnak az emberek, különösen ha a barátaid is csak ennyi idősek voltak, mert ez a fiúkra méginkább igaz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!