Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha egy lány mást...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha egy lány mást szeret?

Figyelt kérdés

Pár hónappal ezelőtt megismertem egy lányt, akivel sok belső közös dolgunk van. A kelleténél jobban megkedveltem, de itt jön a probléma. Ő még mindig az exét szereti és arra vár hogy majd az idő eldönti, hogy újra összejönnek vagy sem.

Azt mondta, hogy csak barátként tekint rám.

Nos, én nem szeretnék egy lány barátot az életembe, mert vannak rossz tapasztalataim. Hanyagoljam vagy mit tegyek?

2017. okt. 28. 01:07
 1/4 anonim ***** válasza:
Hát jobban jársz, ha elfelejted és jobb ha kapcsolatot is bontod vele
2017. okt. 28. 04:30
 2/4 anonim ***** válasza:

Ésszerűtlen gondolkodásmód.

Segítsd. Szeresd. Nem véletlen akarnál vele összejönni...

2017. okt. 28. 09:39
 3/4 anonim válasza:

lol tesóm ne légy már papucs

biztos nem tudod úgy megkettyinteni mint az exe

2018. febr. 8. 18:04
 4/4 anonim ***** válasza:
Mig az exevel van elfoglalva, nem esszeru osszejonni vele. De ha ossze is jonnetek, meg ott lesz h ex. El kell flejtse, tovabb kene lepjen. Mondjuk ebben te is segithetsz, de akkor lehet baratzona lesz belole.
2018. febr. 8. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!