Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van valami megoldás? (lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami megoldás? (lány kérés, család nem szeret)

Figyelt kérdés

10 éve élek az országban és 5 éves kapcsolatom van.

Sok hibát elkövetem,és egyszer 2 év után szakítotunk egy hónap.Félre értés volt , igaz nem vagyok tökéletes van hibám de szeretem ez lányt. Ő is szeret. Elötte sokat mentem csajozni de ő kitörölt mindent.

El akarom jegyezni és biztos igent mondana,de van 2 probléma:

1,azóta nem szeret a családja és az mondja én egy koszos albán vagyok

2, mivel ő tanul (hiába 20 éves) még 4 év vissza van, haza soha nem jönne velem de össze se költözne pedig én mondtam neki ne agódj mert mindent fizetek én és eddig is dolgozott iskola melet nem baj kevesebb pénz van neki de nem akarja

Mit tudok csinálni?

25 éves vagyok

2017. okt. 17. 16:40
 1/3 anonim ***** válasza:

""2, mivel ő tanul (hiába 20 éves)""

Ehjnye, mocskos nő, mit képzel magáról hogy még képzi magát, pedig 20 évesen már 6x kellett volna gyereket szülnie :D

2017. okt. 17. 17:27
 2/3 anonim ***** válasza:

Ne haragudj, de 10 év után megtanulhatnál magyarul, ha már itt élsz.

A kérdésre válaszolva pedig:

"biztos igent mondana" vs "haza soha nem jönne velem de össze se költözne"

Azt megértem, hogy nem menne veled haza az országodba. Nem hiszem hogy ismerek olyan nőt, aki szeretne a sok albán közé költözni, ahol a nőknek elég kevés joga van.

Az viszont fura, hogy igent mondana neked, de kis hazánkban se költözne veled össze. Fiatal még amúgy, előtte az élet. Az ember legtöbbet a húszas évei elején változik. Tehát én megértem, így az "igent mondana" részt firtatom csak.

A szülők véleménye akkor nem számít, ha a párodat se érdekli az övéké. Ellenkező esetben bukta a dolog.

2017. okt. 17. 17:27
 3/3 A kérdező kommentje:
nem szeretne konfliktus késöbb hogy én tudok fizetni minden ő nem. szeret engem én is szeretem őt.
2017. okt. 17. 17:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!