Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mit tegyek, ha beleszerettem?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha beleszerettem?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

1 hónapja párkapcsolatban élek. Még nem mondhatom el, hogy szerelmes vagyok. De ő már elmondta, hogy belém szeretett. 3 hete új helyen dolgozom és megismertem ott egy olyan férfit, aki nagyon el kezdett érdekelni. Hazafele a munkából sokat beszélgetünk. És így idővel, mivel eléggé egy hullámhosszon vagyunk, úgy érzem, hogy beleszerettem, pedig nem belé kellett volna. Pedig tudom, hogy a párom lenne az ideális, mert kislányomra és rám is odafigyel és már most a tenyerén hordoz, mégsem vagyok még belé szerelmes. Nem tudom, hogy mitévő legyek. Vàrjak még, hàtha megszeretem? De félek, hogy amit a kollegám irant érzek, nem fog csak úgy elmúlni. Viszont azt nem tudom, hogy neki van-e valakije. Nem tudom, hogy fel-e merjem adni a kapcsolatomat egy reménytelen szerelem miatt, ha az lenne.

28 N

2017. okt. 27. 02:31
 1/1 anonim ***** válasza:
100%

azért az kemény hogy EGYETLEN HÓNAPOT bírsz ki egy férfi mellett... no comment...

na ezért nem kell gyerekes nőkkel kezdeni, jó eséllyel ők maguk sem tudják mit akarnak

2017. okt. 27. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!