Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Beleszerettem a tanáromba?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem a tanáromba?

Figyelt kérdés
A suliban, ahol most végzős vagyok, van egy 40 éves tanár akire a nőnemű diákok kb 50%a "rá van kattanva". Nekem is nagyon-nagyon tetszik (én állítanám, hogy szerelmes vagyok, de biztos megkapnám hogy ne túlozzak :D), szeretek vele beszélgetni, imádom az óráit stb. Annyira sajnos nem vagyok neki feltűnő, néha elbeszélgetünk, egyszer-egyszer hosszabban is, de nem is vagyok a felnőttfilmekből ismerős "dugnivaló diáklány", meg amúgy se hiszem hogy kikezdene tanítvánnyal, ami tiszteletre méltó, de azért sajnos :( Én pedig eléggé szenvedek, mert mind emberileg kedvelem, mind szexuálisan beindít. Van valaki, aki hasonló helyzetben van/volt, esetleg tanácsot tud adni nekem? Köszönöm! 18/L

2017. szept. 21. 21:32
 1/5 Krukutyán Levente ***** válasza:
44%

Azért durva, hogy azt a szintet hozza néhány elvileg felnőtt lány, amit mi a barátaimmal anno max általánosba kanos kisfiúként.

Bírj a nuniddal mert oda $újtok te$a.

2017. szept. 21. 21:38
 2/5 anonim ***** válasza:

Mindenki átél ilyet egyszer biztosan. Alapból vonzó ha intellligens, ha sokkal többet tud mint én mégjobban vonz. Plátói. De engem mindig motivált és jobb teljesítményre buzdított.

De az apakép hiánya is lehet, hogy keresel valakit, akiért rajonghatsz, akire mint férfi feltudsz nézni.

2017. szept. 21. 21:39
 3/5 anonim ***** válasza:

En ilyet 16 evesen eltem at, de aztan amikor elkezdett erdeklodni o is irantam, megijedtem. Foleg amikor mar tobben eszrevettek, belegondoltam a kovetkezmenyekbe is, kellemetlen volt.

Amugy miutan megismertem az elso nagy szerelmemet(aki csak ket evvel volt idosebb nalam) rogton nem erdekelt.

2017. szept. 21. 22:03
 4/5 anonim ***** válasza:

Szerintem sokakkal megtörténik az ilyesmi, nekem is volt olyan tanárnőm aki mai napig a képzeletbeli tízes toplistámon szerepel és nem csak külsőre. Igaz ő nem volt olyan idős, csak 9 évvel idősebb tőlünk diákoktól...

De ilyen az élet. Nem kell ennek nagy jelentőséget tulajdonítani, szép emlék lesz, ennyi. Meg néha pár szép álom :D

2017. szept. 21. 22:17
 5/5 anonim ***** válasza:
Sztem csak idealizàlod őt abba szerettél bele .Majd elmúlik ha talàlstz magadnak korodhoz illő pasit .Az is lehet hogy egy fellàngolás az egész .
2017. szept. 21. 23:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!