Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha küldök egy szép verset a nekem kedves lánynak akkor belém szerethet?
Szeretem a verseket, de nem a senkik összetákolt nyávogásait.
És nem, pár sorvégi összecsengéstől senkibe nem szeretek bele.
Ha már randiztatok, és tetszel neki, akkor lehet, hogy egy romantikus gesztusnak fogja felfogni. Ugyanezt a hatást lehet elérni azzal is, ha kihúzod neki a széket, és úriemberként viselkedsz. A szerelmes versben sem az a fontos, hogy "küldjél szerelmes verset", hanem, hogy az illető lány úgy érezze, hogy különleges számodra, nem csak egy ember a 200 lányból akivel az elmúlt évben beszéltél.
Ha viszont nem jössz be neki, mert úgy tűnik, hogy teljesen mindegy lenne, hogy ő az aki neked kell vagy másik 10-12 lány is pályázhatna erre a pozícióra, akkor inkább csak eltántorítod vele, mert szánalmasnak fogsz tűnni.
Valószínűleg az én verseim nem szépek, de nekem félreértették, vagy kinevettek, vagy megköszönték illedelmesen, megdicsértek, de előrébb nem jutottam.
Az idős, 60, 70 éves ismerőseimnél volt nagy sikerem huszonévesen.
Idealista, romantikus elképzelések, bárcsak így lenne...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!