Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel nem találkoztok sokáig akkor tényleg az egyik fél ki szerethet a másikból?
Pl az egyik félnek dolgozni kell,és nem találkozhatnak pl hónapokig akkor egyik fél számára hogy múlik el a szerelem ?
hol ott még a távolét előtt oda volt érte .
akkor az az ember nem is szerette őt igazán ?
Attól, hogy dolgozik és nem tudnak találkozni és neten lehet skype-on videóchatelni. Már nem az őskorban vagyunk. Meg vannak hozzá a technikai lehetőségek, hogy hogyan lehet fenntartani a másikkal a kapcsolatot.
A kérdés az, hogy ki mennyire akarja a másikkal fenntartani a kapcsolatot.
Minden egyes nap ápolni kell a kapcsolatot, hogy az működőképes maradjon!
Van egy ismerősöm nyáron sokat dolgozott a másik fél pedig alig várta hogy már együtt legyenek akkor pedig szakított vele szegény azóta is ki van és nem tudom mit csináljak vele .
ki bírta nélküle hónapokig meg se fordult a fejében hogy szakítson vele szerintem ki bírta volna még 3 hónapig is
aztán a másik félnek meg el múltak az érzései ? most szerintetek ez normális a másik fél után ?
Azt mondta hogy nem érezte már magát boldognak úgy hogy közbe még vele volt mert már nem is törődött vele csak ő vele .
csak nem mert vele szakítani mert szerette . várt míg a másik fél mikor lép .
Fogalmam nincs mit akartál írni az utolsó két kommentedben de az alap kérdésre válaszolnék.
A szerelem egy agyi folyamat amit ezernyi élmény érintés és szó kapcsol be. Ha a kapcsolatban az egyik fél nem kapja meg a megfelelő ingereket elmúlik ez az érzés. Ahogy az első írta egy kapcsolatért minden nap tenni kell. Van akinek elég a skype nekem például tényleges találkozásra is igényem van. De szerintem az mindenkinek édes kevés hogy hónapokon keresztül napi pár sort váltanak egymással.
Azért 1-2 hónapot ki lehet bírni. Arról nem is beszélve, hogy lehet találkozni is a nagy távolság ellenére is, ha nem is olyan gyakran. Páromnak lehet ki kell mennie továbbképzésre külföldre, de mindkettőnknek egyértelmű volt, hogy két hetente, vagy legalább havonta találkozunk. Nem hiszem, hogy gondot okozna a kapcsolat fenntartása számunkra akár fél év ilyen állapotban sem.
Azok, akik hónap távolság után már szakítanak, valószínűleg nem voltak stabil kapcsolatban azelőtt sem. Van ilyen. De ez nem az ideiglenes távolság hibája.
Nem a távolság hanem a kapcsolatban résztvevők hibája. Találkozásokkal és videókapcsolattal telefonhívásokkal túl lehet élni tényleg akár fél évet is ha már masszív a kapcsolat. Tehát nem pár hónapos "kapcsolatocskára" húzunk rá egy ilyen terhet.
Viszont ahogy én kivettem ebből az egészből a történet szereplői csak messengeren kommunikáltak azt is olykor szinte egyoldalúan. Így nem működhet. Az előző hozzászólásomban ezt próbáltam leírni.
Kell a fizikai találkozás kell hogy halljuk a másik hangját lássuk a gesztusait és persze mindegy ki milyen fáradt oda kell figyelni a kedves gesztusokra a szép szavakra dicséretekre nem csak monoton módon írogatni egymásnak hogy mi történt épp ma.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!