Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
20 ev korkulonbseg? Kinel milyen volt? Meseljetek
Figyelt kérdés
2017. okt. 20. 19:52
2/9 anonim válasza:
Érzelmi hullámvasút volt. Izgalmas volt, amikor jó volt, akkor a fellegekben jártunk, ha rossz, szétrúgtunk mindent. Kegyetlen volt. Fél évig bírtam. Egyszerűen széttépett, megőrjített, felégetett.
Visszagondolva szép emlék, de soha többé.
3/9 anonim válasza:
Azért 40 évesen egy 60 éves papival lenni elég rémisztő.
4/9 anonim válasza:
Anyám és köztem pont ennyi a korkülönbség, jól megvagyunk.
5/9 anonim válasza:
Meséljek? Ma már sokat csináltam azt.
Andersen
6/9 anonim válasza:
Ritka szar volt 1-2 ev utan. Semmi kozos tema, semmi kozos hobbi.Az evek multaval csak rosszabb lett vegul szakitottunk. Most +4 parom van. Tokeletea!
7/9 anonim válasza:
3-as. Kinek kellene egy 40 éves öregasszony?
8/9 anonim válasza:
40 évesen az ember fiatal, erős és gyönyörű ha vigyázott magára és tudott megfelelően pihenni, mozogni táplálkozni.
9/9 anonim válasza:
10-15 és egy esetben 17 évről is tudok. De 20 az sok. Szerintem 7 év az egészséges különbség, max 10 ig. 30 éves nő, 40 éves férfival, sima ügy. Egészen 45 ig nem hiszem, hogy gond. 50 felett eléggé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!