Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viccel el mindent?
A barátom néha túlzásba viszi a poénkodást. Néha kifiguráz. Volt hogy már megsértődtem egy egy ilyen dolgon, akkor meg jött bocsánatot kérni. Néha nem érzi a határokat. Szerintetek miért csinálja ezt folyton? Nem szeret? Nem értem..
Már elmegyaraztam neki hogy nem mindig esik ez jól egy darabig figyel is rá de aztán újra előjon.
Hogy tudnám ezt a problémát orvosolni. Persze én is kevésbé veszem fel ezeket de mégis..
Vagy hogy viselkedjek hogy észrevegye nem jó mindig mindenből viccet csinálni.

Ha ilyen az alaptermészete, nem igazán fog változni, legfeljebb picit visszafogja magát.
Az én párom is ilyen, néha rettentően szarkasztikus, imád csipkelődni, igazi skorpió. Nekem alapjáraton bejön az ilyesmi, bár néha nem vagyok ráhangolódva az "imádom a nagy s*gged" jellegű beszólásaira :D

Régebben én is ilyen voltam. Semmi köze a dolognak a szeretethez. Nem azt jelenti hogy nem szeret.
Én pl. azért igyekeztem poénkodni, mert úgy éreztem, így a nagyobb nehézségeket is könnyebb átvészelni ha igyekszünk könnyedébben venni azokat.
Persze attól még probléma és meg kell oldani, de mindenáron el akartam kerülni a túldramatizálást.
Az akkori páromat nagyon zavarta ez, és egyszer komolyan elmondta ezt, hogy őt mennyire zavarja hogy mindet elviccelek. Nekem spec. elég volt az az egy beszélgetés.
Megértettem és elfogadtam az érveit, azóta tényleg csak lényegtelen dolgokkal kapcsolatban viccelődöm.
Szóval minden bizonnyal szeret ő, csak igyekszik lazán venni a dolgokat (ami nem feltétlenül a dolgok, gondok kikerülését jelenti).
Nem tudsz mást tenni, beszélgess vele erről, hozd tudtára hogy egy férfi nem engedheti meg magának hogy komolytalanul vegyen komoly dolgokat.
41f
Köszönöm a válaszokat.
Kedves első. Én is szeretem a poénkodást. Nincs azzal baj, mert megy az adok kapok és utána együtt nevetünk rajta. Csak én nem mindig vagyok ilyen hangulatban és csak azt szeretném hogy olyankor vegye a lapot.
Kedves 2.! Megnyugtatott a válaszod :))

Na ne szórakozz. Ha "néha", az neked miért "folyton". Azért azt is vizsgáld felül, hogy nem-e vagy esetleg túlérzékeny.
31/f

Második vagyok ismét.
Nyugodtan felfoghatod jó jelként is, nincs benne semmi rossz. Persze egészen addig, míg nem túl sértő.
De ne ess abba a hibába, hogy sokszor megsértődsz a viccein, mert egy idő után nem mer majd viccelődni veled vagy minden egyes vicc után hozzáteszi, hogy csak viccelt és az már idegesítő lesz egy idő után neked és neki is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!