Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan győzzem le ezeket a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem le ezeket a falakat magam körül?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 21 éves vagyok és azzal a problémával küzködök, hogy akárhányszor el kezd nekem udvarolni egy normális férfi egyszerűen az első 4-5 randi után egy óriási NEM-et érzek vele kapcsolatban. 2 éve vagyok szingli, voltam is már szerelmes. Életemben 2x csalódtam akkorát, hogy azt hittem megszakad a szívem, de nem azt érzem, hogy ez lenne az oka. Azt érzem, hogy én már átéltem azt az elsöprő szerelmet és nem tudom átélni mégegyszer. A másik, amit érzek, hogy nem tudok elköteleződni. Vágyom nagyon valakire, viszont amikor ott lenne a lehetőségem akkor meghátrálok és falat húzok magam köré. Szerelmi téren nem tudok senkit olyan közel engedni magamhoz. Nagyon rosszul érzem magam ez miatt, mert nagyon jól tudom, hogy boldog lehetnék valakivel, viszont ott vannak ezek a falak, amiket nem tudom, hogy romboljak le. Én tényleg próbálkozom, tetszik is az illető, de a lelkem mélyén mindig ott van az a nagy NEM.
2017. okt. 18. 16:36
 1/3 kén_ ***** válasza:

Szia.

Szerintem csak meg kell várnod, amíg egy olyan sráccal akadsz össze, aki iránt hasonlóan elsöprő vonzalmat, szimpátiát, netalán szerelmet érzel. Ha a srác is így lesz veled, elfog követni mindent hogy lerombolja azokat a falakat, és szerintem te is.:)

2017. okt. 18. 16:54
 2/3 anonim ***** válasza:
Még nem unod elég a falakat, még több védelmet remélsz tőlük, mint amennyi nehézséget okoznak. Majd ha kellően eleged lesz belőle, akkor nem fogsz ellenállni a változásnak.
2017. okt. 18. 17:58
 3/3 anonim ***** válasza:

Nagyon szívesen rombolnék most falakat, szólj hol kell és megyek!

A kérdésre is válaszoljak, ha valakinél NEM-et érzel akkor az bizony NEM. Várj olyanra akire egyből IGEN a válasz. :) Mondjuk rám! :D

Viccet félre téve, lehet még egy kis idő kell és egy kis gondolkozás-hozzáállás módosítás.

2017. okt. 18. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!