Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Hogyan győzzem meg hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan győzzem meg hogy boldoggá tud tenni? (Többi lent)

Figyelt kérdés

Van egy igen friss kapcsolatom, igazából még nem vagyunk együtt, de mind a ketten szeretjük a másikat. Viszont a lány, azt érzi hogy nem Ő az aki boldoggá tudna tenni, pedig ez nagyon nem így van. Hihetetlenül boldog vagyok már akkor is ha csak vele lehetek, ha beszélgetünk, ha átölel, ha megcsókol attól pedig egyenesen halhatatlannak érzem magam.

Hogyan tudnám eloszlatni ez az érzést benne?

Korok: 23/F; 20/L

2015. febr. 8. 10:03
 1/2 anonim ***** válasza:
Mondd el neki, hogy nem is lehetnél ennél boldogabb, szerintem ez mindent elmond. Meg vegyél neki egy csokor virágot egy üzenőkártyával és hagyd az asztalán.
2015. febr. 8. 10:06
 2/2 A kérdező kommentje:

Azt kifelejtettem hogy emiatt az érzés miatt most lehet egy nagyon jó kapcsolat mehet a süllyesztőbe. A szóbeli dolgon már átestünk, lehet tényleg valami tárgyi bizonyíték kellene neki.

Kb 1,5-2 hónapja beszélgetünk, nagyon közel kerültünk egymáshoz. Mindketten kimondtuk hogy szeretjük a másikat, de benne valamiért benne van ez az érzés.

2015. febr. 8. 10:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!