Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan győzzem le a féltékenységet és ismét bizzak benne?
A párommal 4 éve vagyunk együtt, ez alatt volt egy fél évig tartó netes ismerkedése egy lánnyal. Csak akkor találkoztak állitólag amikor megismerkedtek a buszon. Azóta nem bizom benne mostanában nem adott rá okot.
Történt ilyesmi veletek hogy léptetek túl a féltékenységen?
Meg akarja kérni a kezem és én nagyon szeretem őt. Csak ez a bizalom dolog... Alapvetően bizom az emberekben, csak könnyű ezt elszurni.
Végülis, még változtathatok, csak gondoltam előbb megpróbálok kigyógyulni belőle.
soha.. max akkor ha nem hazudik semmibe es ugy latod h mar megbizhato , de amugy ha kitudsz szallni , szallj ki mert megolia kapcsolatot...
nalunk is ezvolt csak tobb lanyal es meg talalkoztak is , es azota nem voltiylen de folyamatosan hazudik mindenbe,és még én vagyok a hisztis picsi hogy folyamatosan féltékenykedek:D de én fél év alatt nem tudtam még túllépni a féltékenységen...
Jelenleg hasonló helyzetben vagyok, mint a kedves utolsó válaszoló, annyival másabb, h ő nem találkozgatott csak csajokkal beszélgetett, mert "unatkozott" (amikor én hétköznap más városba tanultam) Viszont ezzel rögtön elvágta magát és semmi bizalom, és én vagyok a "nagyon féltékeny" csak persze 4 év után nem könnyű kilépni az első szerelemből, úgyhogy még egy kicsit "kínzom" magam:-)
Veled mi lett kérdező, szakítottál vagy meg tudtál újból bízni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!