Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Van esélye egy 24 éves férfine...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van esélye egy 24 éves férfinek megismernie egy 27-30 év körüli nőt akivel komolyan tervezhet? (Összeköltözés, család stb. )

Figyelt kérdés
2017. okt. 16. 22:33
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Értem. Nem lehetséges, hogy csak ki kéne várnod azt a nőt, aki olyan érettségben/gondolkodásban mint te?! 24 évesen ne kapkodd el! Amúgy sok sikert neked!
2017. okt. 16. 22:55
 12/18 anonim ***** válasza:
Van, mint mókusnak az erdőtűzben.
2017. okt. 17. 01:37
 13/18 anonim ***** válasza:
100%

Nekem már van barátom, de engem nem zavarna egy fiatalabb srác, ha úgy érzem, hogy komolyan vesz és azonosak a céljaink.

26N

2017. okt. 17. 07:19
 14/18 anonim ***** válasza:

Engem sem zavarna egy fiatalabb srác, ahogy nem is zavart sosem. Voltam együtt két és fél évvel fiatalabb sráccal 2,5 évet. Az más kérdés, hogy éppen az éretlensége miatt lett vége, illetve a helyzet miatt (ő akkor került be a fősulira, amikor én már kifelé kecmeregtem).

Aztán több korombelivel is próbálkoztam, de szinte kivétel nélkül az volt a tapasztalatom, hogy komoly kapcsolatra, közös élet tervezésére még alkalmatlanok. Mintha a férfiak nagy része 30 fölött kezdene el ilyesmiken gondolkodni, vagy 35... Végül ebből a korosztályból is találtam meg a páromat, aki 5 évvel idősebb nálam.

Tehát esély van, csak nehéz az előítéletek miatt.

2017. okt. 19. 21:13
 15/18 anonim ***** válasza:
Nekem 20 évesen se jönnek be a 24 évesek. Párom 29,eddig is mindig a 30 körüliekkel jöttem ki jól. Persze te lehetsz érettebb,de a tapasztalat azt mutatja,hogy a fiúk ebben a korban még éretlenek és önzők,összeköltözni meg pláne nem akarnak.
2017. nov. 15. 10:48
 16/18 A kérdező kommentje:
Ez általánosítás.
2017. nov. 16. 13:13
 17/18 anonim ***** válasza:
te költöznél hozzá?
2017. dec. 8. 13:29
 18/18 anonim ***** válasza:

És előző nap is ugyanezt a kérdést tették fel, majdnem ugyanígy.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..

Ha a nő csak két évvel idősebb, az még nem gond (vannak ilyen házasságok a közelemben). Ha öt - hat évvel, az már lehet gond később (ilyen házasságokról még nem hallottam).

Én azért azt szeretném, ha a feleségem, nálam kicsit -pl. 2-5 évvel- fiatalabb lenne. Szerintem ez utóbbi a legoptimálisabb.

2018. jan. 10. 13:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!