Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélye egy 24 éves férfinek megismernie egy 27-30 év körüli nőt akivel komolyan tervezhet? (Összeköltözés, család stb. )
Nekem már van barátom, de engem nem zavarna egy fiatalabb srác, ha úgy érzem, hogy komolyan vesz és azonosak a céljaink.
26N
Engem sem zavarna egy fiatalabb srác, ahogy nem is zavart sosem. Voltam együtt két és fél évvel fiatalabb sráccal 2,5 évet. Az más kérdés, hogy éppen az éretlensége miatt lett vége, illetve a helyzet miatt (ő akkor került be a fősulira, amikor én már kifelé kecmeregtem).
Aztán több korombelivel is próbálkoztam, de szinte kivétel nélkül az volt a tapasztalatom, hogy komoly kapcsolatra, közös élet tervezésére még alkalmatlanok. Mintha a férfiak nagy része 30 fölött kezdene el ilyesmiken gondolkodni, vagy 35... Végül ebből a korosztályból is találtam meg a páromat, aki 5 évvel idősebb nálam.
Tehát esély van, csak nehéz az előítéletek miatt.
És előző nap is ugyanezt a kérdést tették fel, majdnem ugyanígy.: https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__szere..
Ha a nő csak két évvel idősebb, az még nem gond (vannak ilyen házasságok a közelemben). Ha öt - hat évvel, az már lehet gond később (ilyen házasságokról még nem hallottam).
Én azért azt szeretném, ha a feleségem, nálam kicsit -pl. 2-5 évvel- fiatalabb lenne. Szerintem ez utóbbi a legoptimálisabb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!