Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha alakulóban van kapcsolatotok, mit tesztek a többiekkel?
Volt 2 randim egy sráccal és nagyon szimpi, lehet kapcsolat lesz belőle. Viszont ezt még nagyon korai lenne kijelenteni...most van még vagy 5-10 pasi, aki írogat, hív randizni stb. És közöttük is vannak nagyon szimpatikusak. Őket építsem le és ismerkedjek csak azzal az eggyel, tegyek fel mindent egy lapra úgymond, vagy azért a többi jelölttel is tartsam még a kapcsolatot, "ki tudja mi lesz" alapon? Ti hanyadik randi után szoktátok megszakítani a kapcsolatot a többi sráccal?
21L
De, hülyíted őket, hisz azt mutatod, hogy van esélyük.
Én egyszerre maximum két férfival írtam mindig is, de amint az egyikkel komolyabbra fordult (vagy szimpatikus volt első randin), a másikkal megszakítottam a kapcsolatot.
Kivéve a mostani páromnál, ott amint elkezdtünk mélyebbre hatóan beszélgetni, azonnal kiléptem minden társkereső, stb. oldalról és csak rá koncentráltam...
Pedig fél évig a távolság miatt nem is tudtunk találkozni, de én már 2-3 hét levelezés után elhatároztam, hogy addig várok rá, míg kell, bármennyi időt is jelentsen ez.
Megérte, lassan két éve együtt vagyunk :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!