Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Ha alakulóban van kapcsolatoto...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha alakulóban van kapcsolatotok, mit tesztek a többiekkel?

Figyelt kérdés

Volt 2 randim egy sráccal és nagyon szimpi, lehet kapcsolat lesz belőle. Viszont ezt még nagyon korai lenne kijelenteni...most van még vagy 5-10 pasi, aki írogat, hív randizni stb. És közöttük is vannak nagyon szimpatikusak. Őket építsem le és ismerkedjek csak azzal az eggyel, tegyek fel mindent egy lapra úgymond, vagy azért a többi jelölttel is tartsam még a kapcsolatot, "ki tudja mi lesz" alapon? Ti hanyadik randi után szoktátok megszakítani a kapcsolatot a többi sráccal?

21L

2017. okt. 16. 10:56
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

De, hülyíted őket, hisz azt mutatod, hogy van esélyük.

Én egyszerre maximum két férfival írtam mindig is, de amint az egyikkel komolyabbra fordult (vagy szimpatikus volt első randin), a másikkal megszakítottam a kapcsolatot.

2017. okt. 17. 11:30
 12/13 anonim ***** válasza:

Kivéve a mostani páromnál, ott amint elkezdtünk mélyebbre hatóan beszélgetni, azonnal kiléptem minden társkereső, stb. oldalról és csak rá koncentráltam...

Pedig fél évig a távolság miatt nem is tudtunk találkozni, de én már 2-3 hét levelezés után elhatároztam, hogy addig várok rá, míg kell, bármennyi időt is jelentsen ez.

Megérte, lassan két éve együtt vagyunk :)

2017. okt. 17. 11:34
 13/13 anonim ***** válasza:
Nem éri meg, hidd el. Amíg több vasat tartasz a tűzbe, sokkal könnyebben engedsz el valakit akár a legkisebb hiba miatt is, hiszen ott van az érzés, hogy még annyian várnak rád! Hibát pedig mindenkiben találsz, amíg szerelmes nem leszel valakibe.
2017. okt. 17. 12:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!