Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Mesélnétek kicsit a kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mesélnétek kicsit a kapcsolatotok kezdetéről, milyen nehézségek voltak, mennyi idő volt összecsiszolódni, stb? 24/L

Figyelt kérdés

Mennyi idő után mertétek teljesen elengedni magatokat a másik társaságában, megmutatni a "gázabb" éneteket :D Ilyesmik..

Illetve, hogy az ágyban mennyi idő volt összecsiszolódni? Mikortól éreztétek, hogy ti egy pár vagytok? Mármint azt az összetartozás érzést.

2017. márc. 17. 10:27
 1/7 anonim ***** válasza:

Nekunk konnyen ment, elegge egy hullamhosszon voltunk, illetve a paromnak mar volt par baratnoje elottem (nekem ket exem volt elotte, neki nyolc) es mondta sokszor, ha valami volt, hogy ne aggodjak, latott mar sok mindent, nem tudom mivel meglepni xd Szoval eleg termeszetesnek vett egy csomo dolgot amit mondjuk lehet alapbol szegyellne az ember.

Az agyban sem voltak gondok, nekem uj volt 1-2 poz de ennyi... Szoval nekunk nem voltak nehezsegek nagyon.

2017. márc. 17. 10:36
 2/7 anonim ***** válasza:

Kb három hónap együttjárás után egy este séta közben véletlenül pukiztam egyet (én vagyok a lány). Azt hittem, majd elsüllyedek szégyenemben. Utólag kiderült, hogy a barátom észre sem vette :D

Az ágyban elég hamar összecsiszolódtunk, mert igazából mindketten szinte teljesen tapasztalatlanok voltunk, így nem hoztunk máshonnan berögződött dolgokat, hanem a másikra figyelge tanultunk meg mindent.

2017. márc. 17. 10:39
 3/7 anonim ***** válasza:
Együtt csöveztünk, így nem kellett nagyon csiszolódni.
2017. márc. 17. 11:04
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon sokáig tartott jó fél év volt mire az ágyban összecsiszolódtunk és legalább ennyi volt mire párként is összeszoktunk. Nálunk sok hátráltató tényező volt többek között az én tapasztalatlanságom és az ő sokszor összetört szíve. Voltak előttem hosszú kapcsolatai és mind megcsalással ért véget és ahol lehet belerúgtak a csajok (tud ám választani) szóval nehezen ment a kötődés és mivel szexuálisan problémás vagyok (szűk vagyok alig nedvesedek nehezen engem el magam stb) és szűz voltam így az ágyban is nehezen ment a dolog. Már több mint két éve együtt vagyunk :)
2017. márc. 17. 11:21
 5/7 anonim ***** válasza:
Nálunk elég könnyű volt minden, a barátomnak előttem rengeteg kapcsolata volt, sok hosszabb is (amit kicsit nehéz volt feldolgoznom), nekem kevés inkább rövidebbek. Nehézségek mai napig vannak, de nem szoktunk veszekedni, inkább sértődések vannak, kicsit nehéz a másik rosszabb tulajdonságait megszokni. Ő elég korán elengedte magát előttem (kb 1-2 hónap volt), úgyhogy nekem sem esett nehezemre, meg sokat segített, hogy viszonylag korán volt egy kb 1 hetes nyaralásunk. Az ágyban is én voltam a tapasztalatlanabb, 3-4 hónap volt mire úgy beállt nálunk, hogy ki mit szeret és hogy. Nálunk a legnagyobb hátrány, hogy nem lakunk együtt és még egy darabig nem is fogunk és főleg én vagyok aki ingázik, úgyhogy ez nekem kicsit fárasztó. De körülöttünk akik hosszabb ideje vannak már együtt azt mondták, hogy az első 1-másfél év a nehezebb.
2017. márc. 17. 13:21
 6/7 anonim ***** válasza:
Volt 1-2 jelentektelen kapcsolatom amiben egyszeruen nem tudtam elengedni magam.Nalam alt.az van ha egy kapcsolatnak az eleje döcögös abbol mar nem igen sül ki semmi. A ferjemmel anno nagyon jol ment az ismerkedesi fazis,egyhuron pendültünk,megvolt minden amit azelött sosem tapasztaltam vagy legalább is nem annyira.En alapvetöen kicsit fius lany vagyok,szeretek trollkodni,olyanokon viccelödünk amiken más csak néz,meg hogy ajj de bunko vagy maa.Ferjem is kimondottan örül annak,hogy nem farasztom csajos hülyeségeimmel,persze van egy kevés abbol is de nem sok :) Kb ugy 3-4 honap miutan megszoktuk egymast de inkabb fel ev mert akkor költöztünk össze és ezutan is viszonylag egesz könnyen ment az összecsiszolodás.Volt par nagyobb veszekedésünk,egy ket nehéz időszak, mas külső tényezők miatt inkább,de átmentünk ezeken.Már első találkozástól kezdve éreztük. Persze ezt akkor nem mondtuk el a másiknak még,csak kicsit később.Ugye ilyesmivel el is lehet ilyeszteni vkit :)
2017. márc. 23. 20:43
 7/7 anonim ***** válasza:
Utolso vagyok nem sokat vartunk h lefekudjunk egymassal es az első alkalnat kicsit elkapkodtuk de par perc pihi utan ujra nekiestunk es onnantol mar jol ment, egy het utan fekudtunk le :)
2017. márc. 23. 20:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!