Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Hiányzott már Nektek egy régi kapcsolatotok?
Figyelt kérdés
Több mint egy éve vége Vele. Azóta olyan párra leltem aki az életénél is jobban szeret. A tenyerén hordoz. Boldogok vagyunk. A korábbi illető nagyon megbántott de mégis erdekel hogy mi lehet vele, hogy van es hogy gondol-e még ràm...2017. febr. 6. 19:14
2/8 anonim válasza:
Igen. Főleg mivel nekem nincs senkim azóta sem és így még többet gondolok rá.
5/8 anonim válasza:
Néha eszembe jutnak a régi kapcsolatok, és olyankor hálás vagyok, hogy időben végük lett. Ha lehetne, mindet kitörölném a múltamból.
6/8 anonim válasza:
Igen. Volt egy őrült nagy szerelmem hihetetlen jó volt a kapcsolatunk. Tele kalanddal és sose unatkoztunk.
Mai napig jóban vagyunk és a férjemmel is jóban vannak meg en is az ő párjával.
Csak sajnos egyáltalán nem tudtuk elviselni egymást. Egyszerűen a falra masztam tőle. Tudjátok az igazi izzó szerelem ami közben titeket is elpusztit, ezek voltunk mi. De csodálatos része ő az életemnek. Egyik legboldogabb és egyertelmuen legpokolibb része.
7/8 anonim válasza:
Nem. Nem hianyzik. De erdekelni erdekel mi lehet veluk de minden aron azert nem erdekel.
8/8 anonim válasza:
Nyilván előfordul ilyesmi, de nem kell vele foglalkoznod! ne kezd el felmelegíteni a kapcsolatot, semmi értelme. Vedd át újra, hogy miért is szakítottatok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!