Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek az ellen hogy a barátnőmnek van egy "legjobb barétja"? (Többi lent)
Figyelt kérdés
A barátnőmmel már több mint 3 hónapja vagyunk együtt és az a baj hogy ő már 2 éve ismeri azt a srácot. De idáig nem nagyon beszéltek és most ő úgy nevezte el hogy "öcsikém" mert hogy a srácnak közel áll ő hozzá és ezért is nevezte el és még hogy nem kell féltékenynek lennem meg ilyeneket mondott de most jogosan vagyok az????? És mit kellene tennem?? Kérlek segítsetek2017. okt. 12. 19:02
1/5 anonim válasza:
" ő már 2 éve ismeri azt a srácot" ha akartak volna valamit,akkor két év alatt simán össze jöttek volna. Nem hiszem,hogy pont akkor terveznének valamit,amikor kapcsolatban van. Szerintem csak túlságosan félted a lányt. Nyugi,nem tílthatod el mindenkitől.
2/5 anonim válasza:
Az "öcsike" megszólítást tesókra használják,nem arra aki tetszik nekik. Valamint ahogy az első is írta: 2 év alatt az lehetett volna köztik amit csak akarnak.
Ne féltékenykedj mert tönkre teszed a kapcsolatod.
3/5 A kérdező kommentje:
Rendben köszönöm a segítséget!
2017. okt. 12. 19:58
4/5 anonim válasza:
Neked az a problémàd hogy idàig nem nagyon beszéltek most meg elkezdtek beszêlgetni.Ha arra gondolsz hogy téged nem szeret ês azért kezdett el a legjobb baràtjàval beszêlgetni akkor nagy tévedêsben vagy.Előtted is ismerte ezt a sràcot és lett volna alkalmuk nem egy hogy àgyba bujjanak.Sztem nem esete a sràc ennyi.
5/5 A kérdező kommentje:
Értem de olyat is mondott a barátnőm, hogy ha őt is megbántom a srácot akkor ő is megsértődik. Volt olyan helyzet is amikor csak róla beszélt és közbevágtam hogy hagyuk már ezt a témát de ő erre besértődött miért????
2017. okt. 12. 20:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!